1/1 - 2019 ♥ Dedicate

Ett nytt år, en ny start, nya mål, utveckling, växa, utforska, vara nyfiken, välkomna nya utmaningar, vara mer snäll mot mig själv, mindre ältande, lägga mer tid på bloggen och mera "leva livet".
 
Dedicate
Har nog aldrig varit så målmedveten som jag känner mig nu inför år 2019. Det är så mycket jag vill utforska och utvecklas inom, jag vill bli hälsosammare och snällare mot mig själv  & min kropp så jag startade denna dag med ett Yogapass för att inviga den superfina Yoga mattan som jag fick av min älskade Björn i Julklapp. Jag var lite orolig att jag inte skulle hitta något bra pass men hittade på en tjej som har flera miljoner följare på Youtube som har sjukt mycket olika pass samt så varje år i Januari så släpper hon 30 days Yoga och med då olika katergorier och detta år kategori är Dedicate.
 
Jag tyckte det var så himla passande med hur jag känner inför detta år, tillägna det åt mig själv på olika sätt , att växa som människa. Så jag hakar på just denna 30 day Yoga Journey dom 30 första dagar i Januari. Man kunde även ladda ner ett Yogaschema så man ser vad varje dag handlar om och hur långt ett pass är. Dom olika kategorierna i schema är allt från core, meditate till steady, love, learn och listen. 
 
Sidenote →Min älskade flaska, önskar att jag hade den i en större storlek och i fler färger. Materialet är glas men sen sitter det som en gummiöverdrag på flaskan så den inte får sönder lika lätt sen är den skön att hålla i och jag älskar locket på den bara för man kan bära hela flaskan på ett finger basiclly pga den smarta hållaren på sidan. Vatten.. vatten och åter vatten.. är det som dricks i flaskan.
 
Efter mitt Yogapass hoppade jag i mina mest använda plagg av alla plagg tror jag ha ha, älskar att gå runt i dom här tofflorna hemma för jag tycker alltid att det är så kallt på golvet och nog är jag en riktig fryslort allt. Björn är jämt så himla varm och jag kall, som Ying & Yang.. Men det är nog inom sinom tid dags att byta ut dom mot några fräschare, jag har aldrig tvättat dom, tror inte ens det går om jag ska vara helt ärlig. Men dom får hänga med ett tag till.. Fler fryslortar?
 
Kevin kom hem med tåget från 1 vecka hos sin pappa och lunchen var ganska snabbt på tapeten. Iag så fick det bli något som vi inte äter så ofta men som jag tycker är så gott. ↓
 
Kyckling med ris och currysås, men mums eller hur!!!?  Och enkelt, så enkelt och ack så gott. Kevin var ju klar vid matbordet först som vanligt, men det var faktiskt en längre middag än vanligt som vi har tillsammans. Kevin brukar alltid vilja lämna matbordet först för han ska upp och spela tv-spel igen och jag försöker hålla på att man äter tillsammans för det är typ enda gången man har tillsammans under hela dagen så för mig är den helig. Jag tror nog närmare bestämt att han saknat oss lite för han babblade på massor om sitt nyårsfirande och massa saker och sen helt plötsligt så säger han även "Gott nytt År Då" tittar på mig och sen säger han, du också Björn och tittar på Björn. Ha ha så söt..Han ringde faktiskt hem inatt vid 00:00 och sa Gott Nytt År även då.
 
Smörstekt lök och rödvinbärsgele är alltid på bordet när jag ska äta kyckling med ris och curryssås.
 
 Rensa även frysen och snabbkoka dessa godingar som fick bli snacksen till lunch.
 
Men nu så är det dags att vika och hänga tvätt, sen ska jag fråga Kevin och Björn om film och popcorn kan vara något tillsammans som en riktig myskväll. Vi är lediga alla 3 resten av veckan så då kan vi hinna ägna lite tid till varandra. Stor kram till er och hoppas att eran första dag på året har börjat bra.
 
Förresten, vad gjorde ni igår? Jag gjorde en snabb middag efter jobbet till mig och Björn, dock jäkligt god, grillad biff med hemmagjorda pommes, bea och picklad rödlök. Sen hamnade vi på soffan framför Jakten på röd oktober och så somnade vi typ ihopslingrande runt varandra som 2 kobror. Dock var det jäkligt trångt och jag kände att sängen var mer inbjundande då, klockan var precis runt 00:00 slaget också så det började skjutas massa raketer ute sen så ringde även Kevin då för att önska gott nytt år.. Men vet ni att det var så himla skön nyårsafton, jag jobbade ju först från 08:30 - 18:30 så jag var så trött och seg, sen har jag kommit hem runt 20:30 Lördag & Söndag för jag jobbat så lungt är så välkommande.. Detta uppskattar jag alla dagar i veckan, mys med han med H ♥. Hej på er...
 
2019 - dedicate - löften - nyårsafton - yoga