Soliga dagar & Sorkar som Jävlas!

Vilka vackra dagar det har varit nu, jag har dock jobbat över påsk förutom Långfredagenoch då höll jag mig mest ute i trädgården. Eller jag har varit där så fort jag varit hemma, där trivs jag som bäst. Idag är sista jobbdagen sen är jag ledig till nästa Måndag och jag hoppas på lite fler soldagar. Enligt prognosen just nu så är det imorgon sen ska det bli molnigare men allt kan ju ändras..
 
Dagen startade med ett glas sellerijuice (som uppenbarligen inte är med på bild) och sen vart det en skål med kvarg, kanel, mango, rostade kokosflakes & honung samt kaffe och ett till glas med juice men då vart det på apelsin, clementin, morot och äpple. Nu går verkligen min juicecentrifug varm.. Fler som juice ár?
 
Och hur underbart är det att äntligen öppna upp ytterdörren och mötas av sol, värme, blommor och skönsjungade fåglar då? 10000%  !
 
Den här blomman och några penséer (som inte är med på bilder) ställde jag in som i en jordkällare i höstas och har vattnat en gång sen har jag glömt bort dom.. Gissa om förvånad och GLAD jag var när det växte för fullt när jag kom för att hämta krukorna härom dagen. Hur coolt är inte det då? Att dom klarar sig helt själv hela vintern.
 
En liten del av våran bro än så länge.. More to come! Var och rensade lite i landen igår innan jobb och såg att persiljan växer på bra och det har även kommit gräslök. Myntan är ockå på språng.. Älskar att se allt gro ♥. Dock har vi råkat ut för sorkar nu så vi måste försöka bli av med dom för det är inte alls roligt att odla och få det uppätet. Har fått tips om en sorkskrämma från Clas, får nog kolla på det. Fler som har tips?
 
Sellerijuice - dalarna - frukost - mitthem - odlahemma - sorkar