Nya boots och solen breder ut sig

Idag är det verkligen superhärligt väder ute och det kunde jag väl ana eftersom jag jobbar 12:00-20:15, så här  är det ALLTID när jag ska jobba på helgen, sjukt fint väder ska det vara då. Eller ja, jag jobbar bara idag sen är jag ledig i helgen så hoppas, hoppas på fint! Snacka om solen bredde ut sig i köksfönstret imorse..
 
Alla mår vi bra av solen, både växter och människor. Tänk på att använda solskyddsfaktor bara! Ska nog hinna sitta på en bron en kort stund innan jag ska iväg, ska bara skriva klart det här inlägget sen blir det snabb sminkning. Förresten, vad ska du hitta på i helgen?
 
Inviger mina nya skor idag, kostade cirkus 160:-. För bra för att vara sant nästan! Visst är dom snygga!?  Jag skulle hinna lägga upp ett inlägg om några skönhetsprodukter idag också men jag hinner inte, jag har i alla fall hunnit fota dom så det får bli ett inlägg om det imorgon. Mycket nya godbitar lovar jag er. Hoppas att ni får njuta av solen idag i alla fall så hoppas vi på att den stannar en lång tid nu.
boots - dagensskor - fredag