Sjukdomarna avlöser varandra

Några bilder jag tog för över en 1 månad sen
 
Sjukdomarna avlöser varandra här hemma, först var det Björn, sen Kevin och förra veckan hade Julia halsfluss och nu har jag varit sjuk sen i Tisdags. Jag hörde imorse att Kevin har börjat hosta igen så jag är rädd att det tar om på honom igen..Halsfluss är otroligt smittsamt så jag hoppas verkligen inte det härjar här hemma. Jag har väl inte ätit så himla bra dom sista dagarna för det svider så konstigt i halsen när jag äter/dricker, inte alls skönt och bubbelvatten går då verkligen inte alls att dricka. Har ont i halsen när jag sväljer men känner mig otroligt tjock/svälld hela tiden, ont i båda öronen, feber till och från, huvudvärk, lite hosta, samtalar jag med en person en stund så börjar jag hosta för jag blir överansträngd, ont i kroppen och mina kindben. Pratade med VC imorse om jag behövde en tid för att kolla om det var halsfluss men vi skulle avvakta några dagar till. Försöker jag göra något så blir jag svettig, andfådd och yr i skallen så nu ska jag krypa ned under ett täcke och vila innan alla kommer hem från skola & jobb. Dock har jag så jävla dåligt samvete över att vara sjuk eftersom jag ska egentligen jobba hela helgen, men vad ska jag göra då? Gå ner och (kanske) smitta ned båda kunder och personal? Ska jag behöva ha så dåligt samvete som jag har? Jag har inte direkt planerat in min sjukdom...Har inte varit sjuk en enda dag sen jag började nere på ICA och ändå ska jag ha dåligt samvete.  Så antingen ska jag ligga här hemma med alla mina krämpor + ångest/dåligt samvete eller så ska jag gå och jobba med mina sjukdomar och slippa ångest/dåligt samvete men riskera att smitta ned andra. Hur som helst så mår jag skit..
 
Hur har ni det? Har ni klarat er från alla sjukdomar? Hur är ditt samvete vid sjukdomar? Och hur hade du gjort i mitt fall?
höst - sjukstuga
2
Anonym

Usch vad jobbigt! Men är man sjuk så är man, tyvärr. Klart du ska vara hemma när du är dålig, med gott samvete!! :)

Svar: Ja jag håller med :)
SWEETKAY

Anonym

Med åren har jag lärt mig att stanna hemma och vila när man är sjuk. Ingen som tackar en för att man kämpar på. Själv blir jag ganska irriterad på de som jobbar fastän att de är sjuka och riskerar att smitta andra. Det är ansvarsfullt att ta hand om sig när man är sjuk och annars också så klart. Kurera dig och krya på dig med gott samvete!

Svar: Håller med och efter jag redan varit in i väggen 1 gång så vet jag hur viktigt det är att lyssna på kroppen. Tack snälla :)
SWEETKAY