Sheet mask x 3

 - Detta inlägg innehåller pressutskick & reklamlänkar -
Häromdagen fick jag hem lite Sheet mask´s från Vass PR och jag älskar verkligen allt med hudvård och för en gångs skull så var jag faktiskt snabb och testade en idag. Är det något jag är duktig på så är det att lägga saker på hög för att spara till speciella tilfällen, men när kommer egentligen dom här speciella tillfällena? Man får se alla dagar som speciella istället tror jag.

 
↑ PATCHOLOGY ↑
Flasmasque Hydrate
           Produkten finns här
 
Masken från Patchology testade jag idag då jag kände att jag behövde mer återfuktning i ansiktet samt så innehåller den vitamin B5 & Hyaluronsyra. Kände mig len som sjutton efteråt men efter den verkligen lagt sig i huden så kände jag att jag behöva min ansiktskräm, så återfuktade vet jag inte om den var för mig.
 
 
 
↑ ELIZABETH ARDEN ↑
Superstart Probiotic Boost Skin Renewal Biocellulose Mask
Produkten finns → här
 
Den här är jag sååå spänd på att prova, jag gillar Elizabeth Arden produkterna som sjutton så jag kanske har lite höga förväntningar här, hoppas verkligen den lever upp till mina förväntningar.
 
Info: Masken stärker hudens naturliga försvar och motståndsförmåga. Den lyxiga masken tillför huden en koncentrerad formel som optimerar hudens naturliga förnyelseprocess. Resultatet är en strålande, len och hälsosam hud efter bara en behandling. Andra sheet-masker kan lösas upp i ansiktet och bli kladdiga, men den här masken är tillverkad av 100 procent fermenterat kokosvatten. De superfina fibrerna (ungefär 1000 gånger tunnare än ett hårstrå) gör att masken kryper nära ansiktskonturerna och känns som en andra hud.
 
 
↑ MISS DE GASPÉ ↑
Brighten & Beam Mask
Produkten finns →här
 
Masken från miss de gaspé känns så himla påkostad med tanke på själva förpackningen den kommer i och jag vet inte alls hur den är men jag är bra spänd på att prova den här också. När jag läser om den så tapar jag knappast suget heller utan vill mer och mer springa upp i badrummet och klä in ansiktet i masken, men får hålla mig några dagar till.
 
Info: Brighten & Beam syftar till att ljusa upp och återuppliva huden. Den tillför din hy ljus, korrigerar ojämn hudton och återställer förlorad lyster. Den lugnar irriterad hud och minskar blemmor. Maskerna är återanvändbara och 100 % vattenfria. Det ger din hud den högsta möjliga andelen aktiva ingredienser. 83 % aktiva ingredienser/96 % naturliga ingredienser. Kan användas 3-5 gånger.
 
Någon av dessa masker som väcker din nyfikenhet? Jag är då sjukt nyfiken på både Elizabeth Arden och miss de gaspé så jag får nog ta och unna mig en test av dom någon dag. Mera godsaker kommer på bloggen inom kort..
 
elizabetharden - missdegaspe - patchology - pressutskick - sheetmask - vasspr