Fullmåne & mina planer för helgen

Jag vaknade vid 00 inatt och kände att jag hade ont i skallen och det var så varmt, vart påmind om att jag hade stängt våran balkongdörr vi har i vårat sovrum under dagen och det hade inte kommit in någon luft därför var det så kvavt. Så fort vi har balkongdörren stäng så vaknar jag jämt på natten och känner mig helt uttorkad och har ont i skallen, så vi måste verkligen skaffa en luftrenare. Visst vi ska snart byta sovrum men det finns inget ventilation där ute heller, känner lika när man går in i barnens rum på morgonen, är så instägd och luften är så tung. Försöker få dom att alltid vädra innan dom somnar för att få in frisk luft i rummen men i vinter känns det ju sådär. Någon som har tips på bra men relativt billiga luftrenare?
 
Hur som helst, inatt när jag vakde så kände jag att jag behövde vatten så jag gick först och öppnade våran balkongdörr så det skulle komma in luft sen gick jag ner för att dricka vatten, tyckte det lyste så weird och starkt på våran diskbänk så tittar jag ut och får se månen. Jisses vilken fullmåne och vad den lyste starkt. Var ut nu på morgonen och månen var fortfarande kvar på himlen & lyste lika starkt.. Hade du problem att sova inatt?
 
Jag ska ta och göra mig iordning här, har lite saker att göra och vill gärna komma iväg i tid. Tänkte brumma ner till Borlänge för att gå in på Friskis & Svettis för att kolla om jag ska köpa träningskort där. Men vill liksom känna av känslan först innan jag bestämmer mig.. Vill verkligen komma igång med träningen nu och har en bekant som tränar där och säger att det är bra, är kul också om man kan gå på lite grupp pass tilsammans någon gång. Hon går på Yoga och det är ju något jag vill testa och något jag tror att min kropp skulle må sjukt bra av.
 
Medans jag ändå är i Borlänge så tänkte jag dra i på IKEA en sväng och köpa lite ljus, känns som standard varje gång jag är på IKEA. Fler som är likadana? Skulle även behöva uppdatera mig med trosor och strumpor, får väl se hur det blir med det. Imorgon kommer min bror och hans sambo Emilie över på middag så jag kanske lär handla lite saker också som fattas och jag tycker det är så skönt att komma iväg och uträtta massa ärenden medans det är relativt lungt ute och att man kommer tillbaka hem igen i tid och kan pyssla med saker hemma. Vad ska ni göra idag/i helgen?
 
Dags att sätta fart här, ha en superfin helg.
 
friskisochsvettis - helgen - planer - träna