Sjukdomar, Flex Soft & Bastu

Idag startar jag dagen med att brumma ner till Borlänge och köra ett träningspass & sen blir det bastu på det. Förra veckan körde jag Yoga men den fanns inte idag utan något som heter Flex Soft och ska påminna lite om Yoga så jag testar på det..Har varit lite mycket sjukdomar här hemma på slutet och jag har haft sprängande huvudvärk i flera dagar samt sjukt ont i magen (mellangärdet) men idag känns det bättre. Jag vågade mig på lite kaffe imorse efter att ha varit utan sen i Söndags (pga att jag inte vågat dricka för magen) och helt plötsligt så kändes min huvudvärk mycket bättre så det kanske var någon sorts detox från kaffet som gjorde den hemska huvudvärken.
 
Kevin har även haft ont i ena örat så han har varit hemma från skolan i några dagar men idag gick han iväg fat han inte var riktigt frisk men mycket bättre. Björn har också känt sig sjuk och imorse sa han att han hade ont i halsen men åkte till jobbet ändå. Sjukdomarna avlöser varandra känns det som.. Hör väl till hösten!
 
Men nu så är det dags att samla ihop mina grejer i min lilla ryggsäck och dra iväg, vill gärna vara ute i tid. Kommer hellre mycket tidigare dit jag ska än sent för då blir jag bara stressad. Ha en fortsatt fin dag!
bastu - relax - träna