ACO - Sunny days are here

- Detta inlägg innehåller pressutskick -
 
ACO lanserar tre nya produkter till sitt sortiment av solskyddsprodukter -  ACO SUN. Serien består av ett flertal solprodukter anpassade för olika behov såsom ansikte, kropp, barn, after-sun och brun-utan-sol. Vårens nyheter är:
 
ACO Sun Face Cream Anti-Age SPF 30 - en solkräm för ansiktet med anti-age egenskaper.
Solskyddskräm anpassat för ansiktet som skyddar och återfuktar huden i solen. Solen är den enskilt största boven till för tidigt åldrande och att använda solskyddskräm för ansiktet är därför det bästa sättet att förebrygga rynkor och fina linjer. Ansiktskrämen innehåller dessutom Vitamin C, Vitamin E och Q10, som har anti-age egenskaper, och ett utökat UVA-skydd som motverkar för tidigt åldrande. ACO Sun Face Cream Anti-Age SPF 30 innehåller också ACO´s Triple Mpist Complex, vilket är en unik sammansättning ingredienser som tillsammans ger optimal återfuktning samt lämnar en fräsch och härlig känsla på huden. Vidare är solkrämen lätt i konsistensen och kladdar inte, vilket för att den passar mycket bra att använda som dagkräm, till och med under makeup. Tub på 40 ml säljs till rekommenderade priser 149 SEK.
 
ACO Transparent Sun Spray SPF 30en lättapplicerad solskyddsspray som skyddar och återfuktar huden.
Sprayen har en lätt konsistens som snabbt går in i huden och varken kladdar eller klibbar, vilket för den perfekt om du har bråttom på med kläderna. Solsprayen ger dessutom en avsvalkande känsla vid anvädning. Vidare är ACO Transparent Sun Spray SPF 30 extra vattenresistent vilket för att du tryggt kan njuta av ett l'ngre avsvalkande dopp, utn att behöva oroa dig för att bränna dig. Sprayflaska på 175 ml säljs till det rekommenderade priset 169 SEK.
 
ACO Sun Soft Lips SPF 25 - ett vårdande läppglans
Återfuktande lppglans som skyddar mot UVA- och UVB-strålning samt innehåller ingredienserna Vitamin E och Q10. Till skillnad från många andra läpp-produkter med solskyddande förmåga, har nya ACO Soft Sun Lips en lätt rosa ton. Tub på 12 ml säljs till det rekommenderade priset 79 SEK.
 
Alla produkter ska finnas tillgängliga på Apoteket från Mars 2018.
ACOSUN - pressutskick - solskydd - vasspr
1
mammansprinsessor

Så bra tips:) dessa ska jag köpa ,låter bra.kram

Svar: Solskydd är alltid välkommet ❤️
SWEETKAY