Frågestund

God Morgon, min frukost denna morgon plus mina vitaminer. Har iofs frukost på jobbet lite senare också men skulle aldrig klara mig utan frukost hemma på morgonen, lite skillnad mot när man var yngre och kunde klara sig i flera timmar efter man vaknat. Julia & Kevin är likadana, jag får tjata som sjutton för att dom ska äta frukost, det brukar bli vid min lunchtid ungefär.
 
Jag tänkte så här, såg att det var någon som lämnat en kommentar om att jag skulle ha frågestund och eftersom jag jobbar lite nu i dagarna men kanske inte den bästa uppdateringen så kör vi en frågestund. Fråga mig vad som helst så svara jag på frågorna inom 1 vecka...Sist jag hade frågestund fick jag verkligen mycket mer frågor än vad jag hade räknat med, så kul tycker jag!! Sååå fråga på nu (med eller utan namn men håll en god ton) och ha en fin dag.Stor kram ♥
 
frågestund
6
Miss Baby Peaches

De där glasen är så himla fina! De som står på träbrickan!

Svar: Ja dom är fina men nu har man haft dom ett tag så uppskattar dom nog inte lika mycket nu som innan man köpte dom 😅
SWEETKAY

Anonym

Vad har ni för sommarplaner? Hur trivs ni på landet jämfört med Falun? Bästa hudvåtdsmärkey enligt dig? Vad tycker du om paulas choice om du testat det? Planer på att utöka familjen?

Anonym

Dina bästa frukosttips?

Anonym

Finns det några husdjur?

Svar: Förutom skatorna menar du? ;) Nej vi har inga husdjur men grannen har en katt som satt ute på våran gård vid 06 när jag klev upp, han låg typ bredvid skatorna och skatorna förde ett jäkla liv men han orkade inte bry sig.
SWEETKAY

Anonym

Hur gjorde du det fina bordet?

Anonym

Hur gjorde du det fina bordet?