Liten blir stor

Passade på att ta en bild på Kevin innan jag lämnade av honom på tåget igår. Det har inte blivit att fånga honom så mycket på bild sista tiden, jag har knappt rört kameran heller och han växer så snabbt så det var verkligen dags för ett foto. Och tänk att min lilla prins har blivit så noga med vad han ska ha för kläder då. Tidigare i höst så fick han en GANT t-shirt av mig och sen önskade han sig en likadan fast som huvtröja nu när han fyllde 11 år i November. Jag passade på att uppfylla hans önskan under Black Friday.. Det är väl roligare att ge något det dom vill ha (beroende på pris) än nått kraffs som bara blir liggandes.
 
Sen fick han ett par superfina jeans av moster Malin när han fyllde år, han gillar lite mer stretch jeans och sen fick han även en jättefin Ralph Lauren skjorta i Julklapp av henne. Ska jag bara helt ärlig så trodde jag inte att han skulle vilja ha den för han använder aldrig skjorta fast han haft det, men skjortan var på hela Julafton och han hade den även på sig när han åkte till Sala igår för då skulle han fira Jul med sin släkt på sin pappas sida. Skjortan var i superskönt material också.. Hur som helst, kul att han börjat intressera sig för kläder men det kan bli väldigt dyrt ha ha. När jag skjutsade honom till tåget så babblade han om att han ville ha ett par yeezys skor, eh okej! Lite svårt att få tag i och lite väl dyra också kan jag tycka, vi är inte direkt miljonärer. Han fick ganska mycket pengar i Julklapp så jag sa att nu sparar dom nu så köper du dig ett par nya skor till våren när det blir bart igen för han vill ha lite sportigare skor.. Tycker det är viktigt att han får lära sig att köpa egna kläder/skor ibland så han vet hur mycket det kostar.
 
Nästa år blir det väl att skaffa ett eget betalkort åt honom, är väl bättre det än att ha kontanter på sig också helst när han åker tåg så mycket som han reser hela tiden. Sen är det smidigt med swish. Hur gör ni med era barn? Har dom eget betalkort och från vilken ålder?
GANT
3
Malin

Vad kul att han gillade jeansen och skjortan :) passade bra ihop med GANT tröjan! 👌🏼

Svar: Verkligen :)
SWEETKAY

Malin

Vad kul att han gillade jeansen och skjortan :) passade bra ihop med GANT tröjan! 👌🏼

petra

Så snygg med tröjan då:) jag ska skaffa bank kort till Engla hon är nog lika gammals som kevin(går i 5.an) kram

Svar: Ja men eller hur 😍 ja han går i femman så då är dom lika gamla.Kramis
SWEETKAY