I vårat kök

Igår vart det städning här hemma och jag passade på att putsa fönstrena i köket, lika bra att starta höstputsningen och ta lite åt gången så känns det inte lika jobbigt som att ta alla på en och samma gång. Jag passade även på att duka om lite på bordet som jag tänkt göra ett tag, hade en klar bild i huvudet och igår så slog jag till. Blommorna kommer från trädgården, man får passa på att njuta av blommorna både inne och ute medans man kan.
 
Jag tog även mynta som blommar som dekoration, tycker att deras blommor är så himla fina och vi har massor med olika sorters mynta så man kan blanda dom olika blommorna. Det bästa är ju även att om man rör vid blommorna så doftar det ljuvligt.. Två flugor i en smäll, eller tre för vill du även ha mynta i ditt vatten är det bara att plocka direkt från bordet.
 
Eftersom hösten är på ingång så vart temat orange och gult, precis som höstens färger.
 
Alla örter fick flytta in igår också och det är bara så himla ljuvligt att kunna plocka sina egenodlade örter från köksfönstret direkt till maten.
 
Dags för mig att ta en dusch och åka iväg för att storhandla, tycker det är så skönt att få det gjort direkt på morgonen när det är lite lugnare i affärerna. Hoppas ni får en toppen Fredag, vad ska ni hitta på? Stor kram
dalarna - höst - imitthem - lantligt - livetpålandet
1
Marie

Hej sköning! Är dålig på att kommentera men kollar alltid. Jag skulle vilja ha sådär att instagrambilderna flöder under headern som du har...hur gör man det?
Trevlig helg (utan spindlar) hoppas jag:-)

Svar: Hello! Du skaffar den https://snapwidget.com/ där ;)
SWEETKAY