Dagens morgonrutin

Hej på er. Har inte blivit så mycket skönhetssnack här på länge så idag tänkte jag ändra på det och även försöka bli bättre på att lägga ut bilder på mig själv för har jag märkt något (på te.x Instagram) så är det bilder på mig själv som är mest attraktiva eller hur jag ska uttrycka det... Alltid mest gilla på dom jämnfört med andra men ibland tycker jag det blir så mycket "ego" bilder så jag blir trött på mig själv  ha ha.. Och låt oss vara ärliga, ibland ser man ut som crap och vill helt enkelt inte ha en bild på sig. Hur som helst, imorse körde jag lite hudvård och tänkte visa er produkterna jag använde samt skriva lite information om dom så hoppas ni gillar det. Vill ni att jag lägger ut mer bilder på mig själv när jag te.x testar hurdvård eller sminkar mig och inte bara produkter utan både mig samt produkter i samma inlägg?
 
Sex produkter anvnändes denna morgon, en skrubb, en koreansk äggmask, en olja, en ögonkräm (som finns i bild längre ned) en ansiktskräm och en läpprodukt.
 
Jag försöker köra skrubb minst 1 gång i veckan men ibland kan det bli 2 gånger i veckan, dock aldrig 2 dagar i rad utan kanske en i början av veckan och sen 3-4 dagar efteråt. Att skrubba ditt ansikte tar bort gammalt "skit" och du får även igång blodcirkulationen i ansiktet. Jag lovar er att sminket kommer sitta desto bättre och finare om du skrubbar med jämna mellanrum. Brukar du skrubba?
 
Dagens skrubb är från Dermalogica och heter Daily Microfoliant, det är en exfolierande rengöring som aktiveras vid kontakt med vatten och är skonsam nog att användas dagligen. Detta helt unika risbaserade enzympulver exfolierar orenheter och gamla hudceller från huden, medan den ger en påtaglig och omedelbart synlig jämnhet och lyster. Ett botaniskt komplex förebygger och reducerar dessutom ojämn pigmentering som kan orsakas av exempelvis ålder, solexponering eller hormonell obalans. Passar alla hudtyper, även den med acne och väldigt känslig hud.
  • Avlägsnar döda tilltäpptheter vilket resulterar i en mjukare hud med mer lyster
  • Stimulerar cellförnyelsen och ger en jämn hudstruktur.
  • Tillräckligt mild för att använda varje dag.
  • Hämmar ojämn pigmentering.
Användning: Häll ut ca 1 krm av Daily Microfoliant i ordentligt blöta händer. Arbeta upp ett lödder genom att tillsätta mer vatten och massera händerna mot varandra tills risklit har lösts upp. Massera in på rengjord hud. Massera 1-2 minuter och låt den aldrig torka till. Kan även användas försiktigt kring ögon- och läppområdet. Skölj av noggrant med ljummet vatten eller använd en fuktad tvättlapp.
 
Dagens ansiktmask kommer från Too Cool for School och heter Egg Mousse Pack - Vispad marängliknande mousse för en direkt skimrande effekt. Denna vispade marrängliknande ansiktsmask är packad med extrakt från äggvita och äggula som på mindre än 5 minuter förvandlar skadad och torr hud till mjuk och återfuktad.
 
Användning: Skaka väl innan användning och pumpa lagom mängd i torr hand och applicera på torrt ansikte. Skölj av noga med ljummet vatten efter att försiktigt ha masserat ansiktet. Använd 2-3 gånger per vecka.
 
Ps: Scarfen på huvudet fyndade jag på loppis för 10:- igår, vem mer än jag älskar loppis!? ♥
 
 
Alla som följer mig på IG storys vet att jag är en stor nörd när det kommer till ansiktsoljor, jag kan inte få nog av dom och just nu håller jag på att testar denna oljan från Karima Sweden och heter Black Seed oil. Har inte hunnit använda den så många dagar ännu för att kunna  säga en ärlig recension förutom en sak som jag inte gillar och det är doften, men det är det enda just nu för den går fint in i huden.
 
Info om produkten: Karima Black Seed Oil är en 100% naturlig och organisk svartkumminolja av bästa kvalitet som passar alla hud- och hårtyper. Oljan innehåller värdefulla vitaminer, mineraler, spårämnen, essentiella aminosyror, essentiella fettsyror och antioxidanter som är kritiska för din hud och ditt hår.

Karima Black Seed Oil är en ytterst effektiv och verksam olja när det kommer till att reparera, återställa och förbättra skadade celler. Detta tack vare dess helt unika sammansättning av över 100 olika aktiva substanser som har givit oljan dess speciella egenskaper.

Passar: Karima Black Seed Oil är produkten för dig som vill addera en ny dimension till din hud och ditt hår. Vår 100% naturliga svartkumminolja innehåller över 100 aktiva substanser som ser till att reparera, återställa och förbättra dina hud- och hårförhållanden.

Karima Black Seed Oil har ett ovanligt högt innehåll av antioxidanter som skyddar mot fria radikaler vilket bromsar tidigt åldrande och ger en elastisk och slät hy. Den har också ett högt innehåll av linolsyra som bidrar med fukt och balanserar fettproduktionen, linolsyran är även antiinflammatorisk och kan lindra akne och eksem.

Oljan är dessutom mycket rikt på de hälsosamma fettsyrorna omega-3 och -6, som både behövs i en balanserad mängd, samt ett flertal vitaminer och mineraler, med ett särskilt högt innehåll av vitamin E, B1, B2, B3 och folsyra. Detta är en olja som verkligen går på djupet och håller huden återfuktad och sammetslen.

Användning: Det enklaste sättet att applicera oljan är att använda dina händer. En fördel med svartkumminolja är att det är en torr olja och absorberas snabbt av huden och håret. Vi rekommenderar att du utför proceduren nedan minst 1 gång per dag.
  1. Rengör ditt ansikte / hår genom att ta bort eventuella tidigare produkter som redan applicerats
  2. Ta 4-5 droppar Karima Black Seed Oil på din handflata
  3. Värm upp oljan genom att gnugga den mellan dina handflator, det gör oljan lättare att arbeta med
  4. Gnid försiktigt oljan på ansiktet, nacken, huden under hakan, hårbotten eller håret
  5. Vänta fem minuter medan oljan sjunker in
Ögonkrämen jag har testat ett tag nu kommer från No7 och heter  Lift & Luminate Triple Action, jag har inget dåligt direkt att säga om den. Den gör väl sitt jobb, kanske lite för tunn i konsistens enligt mitt tycke men det är bara min egna åsikt då jag hade gärna haft den lite tjockare.
 
Info om produkten: Anti-age ögonkräm för åldersgruppen 45+. Krämen absorberas av huden och sjukner ner i fina linjer och rynkor som jämnas ut. Efter 4 veckors användning kommer du märka att huden kring ögonen blivit stramare och ljusare. Använd morgon och kväll.
 
Dagen ansiktskräm har jag kört med ett tag nu och jag gillar den, den lägger sig fint i ansiktet och har en skön känsla. Produkten är ifrån Solution by Victus och heter Still Young.
 
Info om produkten: Still Young är en 24-timmarskräm som motverkar uppkomst av tidiga ålderstecken som även återfuktar och skyddar din hud. Denna kräm innehåller antioxidanter som neutraliserar fria radikaler som i sin tur motverkar nedbrytningen av kollagen, samt dämpar rodnader. Still Young ger huden en jämn hudton och passar även som makeupbas.

Används som 24-timmarskräm för en ung hud men även som ett separat solskydd med SPF 20. Rekommenderas morgon och kväll för honom och henne. 

Jag älskar mjuka och insmorda läppar, jag har haft den här godbiten från Carmex i lådan ett bra tag (oöppnad ofc) och hade aldrig testat den. Kevin hade fått en av mig och använde förut men jag själv hade inte testat den.. Varför har jag inte testat denna tidigare, frågar jag mig själv!? Den är helt underbar på läpparna, så mjuk som jag vill ha en produkt. Mums för denna godbit, rekommenderas starkt!
 
Hudvård = Jag älskar det!
 
Ha en fortsatt fin dag hörrni, Kevin kommer snart hem från skolan och det hann inte bli någon nutella igår så vi får göra den idag istället. Stor kram och glöm inte att ta hand om din härliga hud nu och glöm inte att du är vacker utan eller med smink. Kramis
ansiktsvård - carmex - dermalogica - karimasweden - no7 - skönhetsblogg - solutionsbyvictus - toocoolforschool