Opublicerade bilder, bortskämd & Stockholmstripp

Asså hur kul är det inte att se massa gamla bilder när man kollar i sin externa hårddisk!? God morgon, HEJ glömde jag säga. Hoppas alla är laddade för en superhärlig Fredag? Det är jag kan jag lova. Jag satt här och skulle leta på någon bild till detta inlägg och kom över dessa bilder som togs 2015, jag älskar verkligen att jag har sparat så sjukt mycket bilder under åren, dock så har jag även hunnit slänga massor med bilder och nu när jag startat eget företag så kanske inte det var det bästa jag gjort då det försvunnit många fina bilder som jag skulle kunna haft på min hemsida som jag håller på att fixa med. Köpte äntligen domän och hemsida igår till mitt företag LK Food & Beauty men eftersom jag inte inte hunnit gjort så mycket så har jag inte öppnat den än. Skynda långsamt..
 
Igår var jag till Borlänge på Teknikdalen för att träffa min mentor inom företagandet, dvs en kick off. Detta är genom Nyföretagar Centrum som jag fått denna, helt fantastiska chans. Dom handplockar cirka 15 stycken varje år som dom tror på som antingen har precis startat företag eller som håller på att starta företag som får denna chans. Sen ska dom försöka passa ihop adepten (jag) med en passande mentor och som man ska träffa cirka 1 gång i månaden i 1 år. Fatta vad grymt! Mentorn som dom passar ihop en med ska då kunna hjälpa till inom områden man själv är osäker på och som man behöver växa inom som te x jag är ju totalt nybörjare på det här med Bokföring, papper & hur saker funkar så då försöker dom passa ihop mig med en mentor som passar mig utifrån dom behoven jag har samt att det är en person dom tror ska passa ihop. Man kan bolla ideér osv. Asså det kände så sjukt bra igår när jag träffade min mentor och efter själva presentationen av alla som är med i detta så vart vi presenterade för våra mentorer sen fick vi ungefär en timme tillsammans för att lära känna varandra och jag tyckte att en timme var superlänge men hallå, tiden flög iväg och jag hade kunnat seta i det där rummet längre med min mentor. Asså det här kommer bli så himla bra ♥. När en dörr stängs så öppnas en ny, så har det verkligen varit för mig sista åren och jag är så tacksam för allt.
 
Men nu till något helt annat, ikväll är jag hembjuden till min kompis Emelie på middag och vin!!! Hur ofta händer detta mig!? ALDRIG! Jag är ganska van att ha skämt bort alla andra (nästan) jämt så det här uppskattar jag så himla mycket så ni anar inte och inte nog med det. Hon ville även bjuda ut mig på ett glas efter middagen någonstans, jag fick välja ställe och just nu har jag ingen aning men det ska bli så jäkla trevligt och jag ska njuta av varenda minut ikväll. Det här kommer jag leva på länge... Det här ger mig energi och glädje, egentid är så viktigt och att träffa andra människor. Björn hänger hemma med Kevin hela kvällen så det blir nog bara tv-spel för hela slanten om jag får gissa. Har frågat flera gånger vad dom ska äta, får inge riktigt svar. Vet inte varför jag känner att det ligger på mitt ansvar? Björn fixar nog det galant ändå utan att jag ska vara någon sorts mamma för han också :P.
 
Nästan vecka funderar jag på att tåka ner till Stockholm en dag, det är ett PR-byrå som vill träffa mig och jag känner att det är ganska viktigt att jag åker ner för framtida samarbeten/jobb och jag funderar på om jag ska försöka boka in fler besök medans jag ändå är där. Jag är även inbjuden till ett jubileum på kvällen men det skippar jag då varken har tid eller råd att bo kvar på hotell just nu. Det får räcka med en resa tur & retur.Någon som läser detta och vill att jag kommer förbi, hojta till på mailen!
 
Men nu ska jag ta att borsta tänderna, kolla mailen och försöka få upp ett inlägg på Yummifood. Sen kanske jag försöker pilla lite på hemsidan också... Tänkte även lyxa till det med ansiktsmask, hårinpackning.. Ja ni vet hela kitet lixom så man är riktigt fräsch till kvällens trevligheter. Ha en helt underbar dag fina ni, stor kram!
 
BTW! Någon som vet/sett om det är black friday på studiobelysning någonstans? Måste inhandla softboxar, mikrofon och ett nytt stativ så snälla kommentera om ni sett bra priser någontstans. Puss
 
dalarna - egenföretagare - falun - fotograf - matkreatör - matstylist - prbyrå - stockholm