Lookfantastic Beauty Box | Indulge me

Detta inlägg innehåller pressutskick
Förra månadens box från Look Fantastic innehöll smått och gott som vanligt och jag har inte haft möjlighet att få upp dessa bilder förräns nu tyvärr och jag har en till box som har hunnit kommit också så den får komma inom någon dag. Boxen innehöll produkter från ModelCO, Bean Body, Monu Skin, Skimono, Lancer och Ciaté.
 
Produkten ifrån Lancer är en exfolierande ansiktsbehandling som är Victoria Beckhams favorit. Produkten från Monu skin är en ansiktsolja för att bekämpa uttorkning, passar perfekt i detta klimat vi har framför oss nu. Från Ciaté var den en mascara.
 
Concealer från Model CO
 
Coffee bean scrub i kokos från Bean Body, känns som något jag kommer älska.
 
Från Skimono var det en hand mask. Har aldrig testat handmask förut endast ansiktsmasker som Sheet mask eller på fötterna så den här ser jag fram emot att testa. Om den är återfuktande känns det verkligen som att det är något som jag skulle kunna ge min pappa i Julklapp för hans händer är jämt så himla torra så dom nästan spricker, AJ!
 
Ganska mycket härliga produkter, dom jag uppskattade mest eller jag har inte provat alla men som jag även ser fram emot är hand masken, body skrubben och ansiktsoljan. Har faktiskt provat den där skrubben från Lancer men jag tyckte helt ärligt att den var för tuff för min hy, tyckte inte alls om känslan. Kändes som att jag körde med super slippapper i fejjan. Ska ge det ett försök till annars ger jag bort den till någon i min närhet. Vad tyckte du om produkterna? Blir du sugen att testa någon?
 
 
 
lfbeautybox - lookfantastic - pressutskick