Bullbak, fika & babbel

God morgon,  idag är det inte vilken dag som helst utan Kevin´s 10 årsdag och självklart är han förkyld som attan så jag fick rå om han lite extra vid frukost imorse. Gårdagen bestod av massa babbel hemma hos Emelie, jag skulle lixom dit på en kort fika som slutade med 3 timmar innan vi förstod att klockan var tok för mycket då båda hade massa andra saker att göra. Men tiden flyger när man har trevligt eller hur!? Och jag hade med massa té hem till Emelie bara för att vi har en liten rolig grej tillsammans, jag får alltid så mycket te hem från pressutskick så mina skåp svämmar över och varje gång jag får te så tycker hon att det är så jäkla roligt därför så tömde jag mina skåp lite igår och bunkrade upp med te hemma hos henne ha ha. Dock var det inge te vid fikat utan choklad & kaffe.
 

Supertrevlig att vara hemma hos Emelie och babbla, tänk att vi hade så mycket gemensamt. Får hoppas på fler fikastunder snart men idag står jag för fikat för min familj som kommer hit på eftermiddagen för att fira den nyblivna 10-åringen.
 
Jag bakade bullar igår kväll och vill ni ha recept på dessa stora bullar så finns det → här. Det enda jag gjorde annorlunda i receptet var att tillsätta 1 msk kardemumma också annars är receptet precis lika. Men nu är det dags att svida om och baka tårtbottnar så dom hinner svalna inför tårtmontering, tror även det blir munkar och möjligtvis lite kakor av något slag. Ha en strålande Onsdag! Kram på er mina finaste läsare ♥.
fika - kanelbullar - recept - vänskap - yummifood