Grönt hår & Philip Kingsley

För några veckor sedan så fick jag hem ett pressutskick med shampoo & balsam från supertrevliga Anneli på Philip Kingsley. Jag har testat deras shampoo & balsam förut och var inte så imponerad. Jag har flera av deras inpackning elasticizer och har inte riktigt fått kläm på det... Anneli tyckte att för att man skulle få ut maximalt av elastacizer så ska jag även använda deras shampoo & balsam produkter så dom jag fick hem var Body Building Shampoo som är för fina, tunna eller flygigt hår... med andra ord det skandinaviska håret. Balsamet var i serien Moisture balancing - återfuktande balsam för fina medeltjocka, vågiga behandlade hår.
 
Så klart vill jag ge Philip Kingsley en chans till (eftersom jag testat detta hemma hos Björn, ni fattar längre ned i inlägget) så jag tog med dom här hem till Björn där jag har börjat att testa produkterna... men det har uppstått ett problem som gör att produkterna inte kommer att kunna testas maximalt och jag börjar fatta varför jag inte fått kläm på dom tidigare.
 
Och detta är något som har blivit mer och mer tydligt för mig desto mer jag har varit hemma hos Björn och när min syster var här i helgen fick jag det ännu mer bekräftat. Jag har alltid tyckt att mitt hår har gått åt det gröna hållet när jag tvättat det hemma hos Björn, håret blir även torrt och risigt. När Malin var här i helgen så sa hon rakt ut helt plötsligt att jag hade grönt hår. Jag inbillade mig inte alltså.. Nu förstår jag efter att ha läst på mer att det är vattnet som gör det efter som Björn bor i hus med egen brunn. Så antingen måste det inskaffas ett filter eller räcker det med schampoo som tar bort mineraler, klor etc ur håret? Jag behöver eran hjälp här. Alla tips och råd jag kan få är guld värt för mig. Och vet du tips på ett bra shampoo som tar bort klor & mineraler så skriv då för sjutton ned det. Har kollat på ett från Lanza & ett från Redken. Mitt hår är fan en katastrof och igår kväll sa jag till Björn. Älskar du mig fortfarande om jag rakar av mig håret? Ja ni förstår nog svaret själva..
 
Har googlat runt på olika filter med men det är otroligt dåligt med recensioner på det så har du testat ett eller vet ett som funkar snälla ge mig svaret! Få se om jag springer in på Lyko i kupolen idag när jag kör ner Kevin till Borlänge. Läste även tipset med askorbinsyra som man ska landa med vatten och låta sitta i ett tag i skallen, testade såklart det men tyckte inte det hände ett skit. Kanske måste testa fler gånger? Ja så därfö känns det inte som att mitt test av Philip Kingsley produkterna får ta ut sin rätt här... Något måste göras här i alla fall, det går inte att ha det så här. Och kan inte koka vatten varje gång jag ska tvätta håret ha ha. Får åka ned till OK/Q8 och hyra tvätthallen för bilar och tvätta håret kanske :P. Nej då men hur som helst, jag är evigt tacksam för alla tips och råd jag kan få ♥ mitt hår mår inge bra alls och värre blir det för varje gång jag tvättar det. Buhuu...
 

Detta är ett pressutskick men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina och går inte att påverkas.

Spara
duschfilter - egenbrunn - grönthår - hjälpsökes - philipkingsley - shampoo - tipstack