BECCA [ Cosmetics ]

Fick hem ett pressutskick från BECCA för några veckor sedan och ska jag vara helt ärlig har jag endast testat foundationen endast 1 gång. Jag valde att applicera den med en makeup sponge som jag såg sen när jag läste på om produkten att man inte skulle göra utan använda en makeup borste. Inte undra på att jag inte var nöjd med resultatet ha ha. Jag ska så klart ge foundatione en till chans, dock har det blivit mindre spackel i ansiktet nu under sommaren, jag brukar dock använda primer fast jag inte kör med smink.
 
En concealer och en primer var med i paketet också, gillar den här concealern som sjutton. Man kan tro att det är väldigt tjock men den lägger sig otroligt fint och är väldigt täckande. Gäller bara att vara försikigt med den så man inte tar för mycket te.x under ögonen får då kan det lätt lägga sig i mina linjer än om du är mer försiktig.
 
Varumärket grundades av Rebecca Morrice Williams, en makeup-artist från Australien som ständigt var på jakt efter perfekta nyanser och tilslut valde att ta saken i egna händer.
 
Ultimate Coverage Concealing Créme (färg banana) - En rik pigmenterad, viktlös concealer med lång hållbarhet som helt täcker mörka cirklar, ofullkomligheter, rodnad och hyperpigmentering. Denna krämformel ger en unik lättviktig formel med en hög koncentration av pigment och mjukgörare för odetekterbar, veckfri täckning utan klibbig eller kakig känsla.
 
Aqua Luminous Perfecting Foundation (Färg Fair) - En flytande foundation som ger ett lätt till gradvis täckande resultat med en strålande resultat. Den höga vattenhalten återfuktar och den tunna formulan känns lätt på huden. Aqua Luminous Perfecting Foundation ger huden en subtil och mjuk lyster samtidigt som synligheten av ojämnheter reduceras. Finns i åtta nyanser.
 
Rekommenderas för normala, normala, torra, torra och mycket torra hudtyper. För kombination till oljig hud rekommenderas att du använder denna grund med Beccas Ever-Matte Poreless Priming Perfector, eller avslutar med ett finishing powder.

Skaka väl före varje enskild användning för att få viktiga ingredienser som arbetar i synergi. För bästa resultat, applicera med en foundation borste och använd inte en svamp. Denna produkt är en Allure Best of Beauty-prisvinnare.
 
FIRST LIGHT PRIMING FILTER - En primer som ger en jämn och lystergivande bas. Huden lämnas återfuktad och uppfräschad och den ljuslila färgen blir transparent vid applicering. BECCA First Light Priming Filter håller sminket på plats hela dagen!
 
Har du testat BECCA´s produkter? Jag är så sugen på BECCA x Chrissy Teigen Glow Face Palette, sååå fin.

 

Detta är ett pressutskick men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina och går inte att påverkas.

Spara
BECCA - beautyblogger - beccacosmetics - blogg falun - dalarna - pressutskick - skönhetsblogg - vasspr