Värmande te, Sockor & Ritböcker

God Morgon tänkte jag säga men det var lite fel. När jag tog den här bilden så var iofs klockan runt 07 imorse så kanske därför jag fick den känslan he he. Har redigerat bilder från Nyår i 2 dagar, ja inte konstant, men har tagit paus så imorse gjorde jag klart allt och la ut den i min mablogg Yummifood.se. Vill ni se bilderna från nyår får ni kolla där för jag orkar helt enkelt inte skriva 2 olika inlägg om det ha ha.
 
Jag skulle bli bättre på att blogga mer om min vardag så idag kommer ett inlägg. På förmiddagen ida så började jag få så sjukt ont i magen, det lixom nästan svider som det kan göra vid MAGSJUKA! Är fan livrädd att jag ska få det, känner mig även febrig och det är så sjukt kallt i denna lägenhet så jag fryser. Sitter med 2 par byxor på mig, 2 par strumpor och 2 tröjor ändå fryser jag!? Fick lov att avboka ett möte jag hade inbokat 13:00, det går verkligen inte, magen tar kål på mig och är lite lätt illamående. Blir att krypa ned under en FET filt och kolla på Netflix en stund. På tal om Netflix, jag vill ha tips på bra serier och filmer ♥.

Fick lov att värma mig en kopp te Julte från Yogi Tea och till det fick det blir en rostad smörgås med mosad avokado, tomat, gräslök och örtsalt på. Vilken jäkla lunch va!?
 
Det står alltid så bra texter på dessa teér, jag läste denna text för Kevin. Jag tycker att han borde ta till sig den lite ibland för han har blivit lite som en papegoja här hemma, munnen går i ett!
 
Älskar mosad avokado på rostat bröd, är sugen på en till i detta nu.. Dock sitter jag och trycker i mig morötter och lökdipp, om det är bra för magen eller inte återstår att se.
 
I Julklapp så fick jag några saker jag önskat mig och detta är några av dom. Av Kevin hade jag önskat mig Johannas Julbok som han köpte till mig och sen hade jag turen att få en till "Förtrollande skogen" samt ritpennor av Björn. Dessa var nog lätt dom bästa Julklapparna i år då jag hunnit målat flera gånger och ska ge mig på böckerna snart igen. Skulle vilja ha Johanna Basford hela samling med ritböcker, älskar dom! Tid & rum bara försvinner, poff!
Gillar du böcker där man ska fylla i med färg själv så kommer du älska dessa! Jag kan tycka att vissa av såna här böcker har så små "rutor" som man ska fylla med färg så det blir så plottrigt, dessa ligger mig bättre i smaken så tips på dessa!
 
Teet är uppdrucket och mina händer & fötter är som ispinnar, dags för den där filten och Netflix. Kram på er ♥
 
Johannabasford - ritböcker - toast - yogitea