Maria Nila Colour Refresh 100 ml

Maria Nila lanserar populära serien Colour Refresh i 100 ml förpackningar. De uppmärksammade hårinpackningarna från Maria Nila finns i 14 olika nyanser och lanseras nu i mindre versioner. Perfekt för den som vill förnya, förbättra eller mixa en egen unik hårfärg.
 
Maria Nila Colour Refresh är en näringsrik, reparerande och färgpigmentsberikad inpackning med en icke permanent formula som håller i upp till 10 tvättar. Utöver färgpigment innehåller även formlan arganolja smo verkar vårdande och ger ett silkeslent resultat samt Maria Nilas Colour Guard Complex, ett färgbevarande komplex som skyddar håret mot UV-strålning och fria radikaler. Dessa verkar tillsammans för att bevara hårets färg ochlyster samtidigt som de educerar färgförust vid tvätt och värmestyling
 
Användning: Applicera colour refresh jämnt i schamponerat och handdukstorkat hår med hjälp av de medföljande handskarna. Låt verka 3-10 minuter, beroende färgintensitet. Sköölnoggrant ur och avsluta behandlingen med balsam. Formulan är 100 % vegansk och fri från sulfater och parabener för att garantera en skonsam kvalitet och omtanke både för hår och miljö. För extra skonsamht är behandlingen också PPD-fri, vilket reducerar risken för allergisk reaktion. Cirkapris för 10 ml är 149:- och säljs i utvalda salonger och butiker.
 
Jag har inte testat dessa 2 färger ännu, törs jag? Men det är detta märke jag använder mig av för tillfället när jag byter hårfärg till och från. När jag bytte till rosa härom dagen så försvann det ganska fort, nu har jag nästan inget kvar så kanske blir en update i helgen. Har du testat Maria Nilas Colour Refresh?
marianila - pressutskick - vasspr
1
iza svenningsson

Men vad spännande! Använde bara maria nila när jag pluggade till frisör och de är det absolut bästa tycker jag! Kul med nytt😍

Svar: Ja dom är riktigt bra =) kram kram
SWEETKAY