Tävling: Vinn SB12 White!

 
Hej på er! Nu var det bra länge sen jag hade tävlingar härinne med det kommer bli ändring på det. Under hösten/vintern så kommer det bli lite snabbtävlingar som just denna.
 
I samarbete med Loddo.se så tävlar jag ut 1 st SB12 Munskölj (mer info om produkten finnshär) och det enda du behöver göra är att gilla inlägget och svara på frågan: Vad gillar eller inte gillar du i min blogg!? Alternativt om det är något du skulle vilja se mer av. (Jag uppskattar ärlighet)
 
Glöm inte att lämna kontaktuppgifter så jag kan kontakta dig vid eventuell vinst. Tävlingen avslutas Söndag 27/8 och gäller endast inom Sverige. En vinnare presenteras under Måndagen..
SB12 - samarbete - tävling
11
Marie

Jag har läst din blogg sedan typ 2009, och gillar att du bjuder på dej själv, det är A och O och sedan får man en massa bra tips. Kram<3

Sara

Jag gillar variationen :)

Sofie Stoltz

Jag gillar dina bilder, jag är en person som måste se bilder för att bli intresserad och det lyckas du med.
Kram

Elvira

Jag gillar också dina bilder. Kram

Emelie Erlandsson

Jag vill se videos exempelvis när du sminkar dig! 😊

Gunilla.M.B

Jag gillar dina bilder . Speciellt barnbilderna ser naturliga ut - när dom t.ex sover , men alla bilderna har något "visst" !

Anonym

Jag vill gärna se/läsa lite mer tips/pyssel. Kul och inspirerande att själv ev göra 👍🏻😃. Anna zizzy@spray.se

Anonym

Jag vill gärna se/läsa lite mer tips/pyssel. Kul och inspirerande att själv ev göra 👍🏻😃. Anna zizzy@spray.se

Annika Nilsson

Jag gillar alla skönhetstips och de vackra bilderna till det!

Anonym

Jag gillar dina bilder :)

Helena i Uppsala

Jag gillar dagens inlägg med efterlysning av svampexpert. Vad smart att lägga ut en sådan fråga! Jovisst är det Karl Johan. Jag blir sugen att själv gå ut.
Det jag inte gillar är att min dator låses när jag går in på din sida via Internet Explorer. Nu använder jag Google Chrome och det går jättebra. Varför funkar inte Explorer? Har jag för gammal version? Det har hänt två gånger och jag får tvinga avstängning (som inte är bra).

Svar: Hm det var konstigt, jag testade direkt med internet explorer från min datorn och här funkar det utan problem. Jag vet faktiskt inte varför om det kan bero på faktiskt. Men tur alla fall att du kunde använda dig av google chrome, själv kör jag firefox hela tiden.
Tusen tack för svaret, det hjälpte mig! nu vet jag att jag kan fräsa på dom antingen ikväll eller imorgon till lunch :)
SWEETKAY