Inoljad & sjukt nöjd!

När det är så jäkla varmt att Björn inte ens kan släppa sin daiquiri i 5 sekunder
 
Satan vad varmt det är här nere, runt 40 grader så man flyter mest runt i nån pöl emellanåt. Idag var vi på 90 min massage och jisses vad jag var i behov av det. Jag har haft huvudvärk/migrän/spänningshuvudvärk till och från sen vi kom hit så jag behövde det här. Asså det var så himla skönt och hon körde även med varma stenar på mig, OH LORD! Jag måste införskaffa mig såna om det finns så ska Björn få massera mig som en dåre i fortsättningen. Var helt yr i skallen när hon var klar med mig... Älskar att dom använder mycket massageolja för jag vill ha så mycket smörj jag kan få tag i, nästan så jag ska köpa på mig en flaska olivolja här nere och bada i för det behövs. Kan ju säga att energin inte är på topp direkt pga värmen, vi ska snart försöka ta oss ut på middag. Vi är dock inte så hungriga någon av oss men någon sorts middag ska det väl blir. Bjuder på några radom pics från dagen ↓.
 
Min nya favorit, lemonad! Så sjukt god och för 8 lira (cirka 18 svenska kr) så är den min.
 

Varje dag vid 16-tiden så kommer personalen runt med drck till alla gäster vid deras pooler och idag avr det äppeljuce med sprite, inte min favorit direkt. Men igår var det lemonaden och det var då jag fick upp ögonen för den, har hunnit med 2 feta glas idag ^^.
 
Dags att trolla på sig några otroligt lätta kläder, värmen ligger nog runt 30 just nu och det är fuktigt i luften så man vill knappt ha kläder på sig. Kram!
 
Spara
alanya - resa - semester - turkiet
1
JUNITJEJ

Så härligt ni har det!

Svar: Ja vi har det ganska härligt dock börjar jag bli sjuk nu, skit också!
SWEETKAY