Julpynt + Halloween pumpa

Så igår pysslade jag och Kevin för full på uteplatsen, snacka om att det är skönt att ha det gjort innan snön kommer. Jag måste bara berätta vad Kevin gjorde igår, jag bad honom åka upp på vinden med några saker och samtidigt som han skulle åka ner kunde han kolla om han kunde ta med något ner som tex kasse med vantar, mössor etc. Jag fortsatte fixa på uteplatsen och efter ett tag funderade jag vart han tog vägen för han var borta så länge, jag vart lite orolig så han inte satt fast i hissen eller nått så jag gick in i trappuppgången och började ropa efter honom..
 
Han höll på att böka som sjutton och efter en stund så hörde han mig där nerifrån och då säger han att han skickar ned hissen så kunde jag plocka ur den för han var inte klar. Tänkte vad sjutton, jag bad om några kläder.. Vad har han nu hittat på?
 
Hissen kommer ner och jag vart lite full i skratt, där i hissen som för övrig var typ full så stod det 1 grön Julgran i plast, 1 vit Julgran i plast, 1 liten julgran, skidor, julpynt, kläder, 1 hink med salt, skrididskor etc etc. HA HA!!!! Men herreguuuud unge, det är 2 månader kvar till Jul jag orkar inte se det här ståendes inne i lägenheten så länge. Så jag körde upp vissa saker igen. Igår kväll så fick jag lov att be honom om ursäkt över att jag kanske brusade upp lite när han hade packat hissen full i Julsaker, jag vart extremt stressad. Jag vet att han bara ville vara duktig och han tänkte att medans jag ändå är uppe kan jag ta ner det slipper vi åka upp igen. Så jag bad verkligen om ursäkt och gav han en stor puss i pannan. Gullunge som bara ville hjälpa till.
 
Hur som heelst, vi satte även massa ljung på uteplatsen och Kevin var så duktig med att hjälpa till. Hörde inte ett enda klagomål faktskt, vi hade riktigt roligt tillsammans och efter vi satt ljungen så gick jag in och karvade till en halloween pumpa. Free base deluxe men jag vart nöjd. Vad tycker ni?
 
Jag var ut och tände den igår kväll men det blåste som sjutton så ljuset han slocknat ganska snabbt. Blir ett nytt försök idag tror jag. Men nu är det dags för mig att testa en fuktmask jag fått hemskickad samt en ny hårinpackning jag ska testa. Recension + bilder på det kommer. Ha en fin Söndag, kram på er!
 
halloween - julpynta - pumpa - älskadeunge