Höst piff

Idag är tanken att plocka klart på uteplatsen innan snön kommer... Ja det står väl inte på, tiden går så sjukt fort. Så vi ska plocka undan alla sommarsaker och ställa vissa saker på vinden, sen ska jag sätta ljungen och karva ur pumpan. Vi brukar göra det varje år så tänder vi ljus i pumpan och har den på våran uteplats. Dock fick jag en satans stor pumpa så det känns som att jag aldrig kommer bli klar med rensning. Alltså en pysseldag, känner dock inte för det alls. Jag vill bara ligga nerkrypen i sängen och kolla på film för det är så burrigt ute MEN om vi hjälps åt och gör det snabbt så hinns det med mys också.
 
Skulle även behöva lägga ut saker till försäljning på både Blocket & Tradera. Har rensat så mycket och jag orkar inte se skiten, eller iofs står det mesta på vinden ha ha men ni vet, det ligger på en liksom och det blir som en lättnad om man blir av med sakerna. Få se hur mycket vi hinner med idag. Imorgon är det tydligen middag hos farmor så blir nog inte så mycket gjort då. En sak i taget, man kanske ska böra med att fräscha till sig i alla fall?
 
Kevin har inte ens ätit frukost än men han desto längre än mig som vaknar tidigt jämt. Gud vad underbart det skulle ha varit att få sova till 08-09 iaf. Är du lika morgonpigg som mig eller är du en långdragare?
 
Jag har funderat på att göra någon Hallowen makeup också, vi gjorde ju förra året och skulle vara kul att göra någon mer i år. Mycket man vill göra dock är det inte lika mycket som man hinner med. Nu ska jag försöka göda Kevin, min mage börjar kurra igen också så får nog trycka i mig något. Ha en fin Lördag i höstvädret. Kram
 
höst - ljung - pumpa