En tur till Rajt-Bay

Det vart en spontan resa till Rättvik på eftermiddagen idag, Björn var i akut behov av en ny skjorta (enligt mig ^^) till nyår och det var utförsäljning på Rättviks Parken med kläder från en klädbutik nere på byn. Nog för att jag visste vad det var för butik det var utförsäljning från men ni vet, man lever på hoppet och mitt hopp vart besvarat när vi hittade en skjorta med precis den färgen jag hade nämnt för honom under dagen och det sjuka var att det fanns typ bara den skjorta kvar i hela lokalen! Här snackar vi ödet, så Björn vart 30:- fattigare och en rosa skjorta rikare! Ja nu snackar vi inte en skrik-rosa skjorta eller nått utan ni vet sån där supersnygg ljus fin rosa, asså jag vart nästan till mig i trasorna när han provade den ;). Och imorgon ska han på jakt efter en svart kostymväst som jag tyckte skulle passa bra till. Den där karln blir farlig på Nyår, kommer knappt kunna hålla fingrarna i styr. Inte för jag kan det nu he he..
 
Jag har sett på omröstning jag startade igår att ni ville se mer av min vardag så jag ska försöka få in det därför fick kameran åka med idag, dock så tycker jag att ibland är vardagen inte så jäkla glajig & intressant när man svansar runt i mysbrallor hemma med håret inlindad i en hästsvans på sne och chipssmulorna rullar nedför bröstet men hey, nog ska jag försöka bli bättre på vardagsmaterial allt.
 
När vi kom utifrån Parken så bad jag Björn om mina bilnycklar direkt och gasade upp till toppen av slalombacken, jag sa redan innan vi gick in att jag hade velat åka upp dit för himlen var G R Y M! Tur så var den fortfarande underbar när vi kom ut så jag passade på att fånga några vackra ögonblick.
 
Lite magi över denna himmel ikväll
 
Efter detta så styrde vi kosan ner på byn och mötte upp pappa igen för middag på Brothers. Måste säga att deras inredning på nedervåningen var top notch. Fanns väldigt mycket i denna lokal som jag hade velat haft hemma men jag tror inte Michell hade uppskattat att jag plockade på mig hans inredning och kånka med den hem ^^.
 
3 st beställde pizza & en kött!
 
Det var skönt att komma upp och få lite luft ett tag, känns som vi växt fast inomhus den här veckan och imorse sov vi för sjutton till 10:30! Och jag som trodde att 10:00 häromdagen var toppen av trötthet. Dock så låg jag vaken en timme ungefär och snodde runt som en jojo vid 07-08 imorse men på något vis så lyckades jag somna om. Imorgon bär det av till Falun för oss över helgen och EGENTID från våra barn, holy cow! Vi ska bara syssla med vuxen aktiviteter^^. Nej, okej jag har även bokat in lite fler saker..Men nu är det dags att tvätta bort sminket och krypa till kojs, imorgon blir det då inget lång sovmorgon för jag har en tid att passa i Falun på förmiddagen. Ha det fint mina damer och herrar, KRAM!
 
dalarna - himmel - kärlek - rättvik - solnedgång
1
Ida

Fina bilder! :)

Svar: Tack snälla <3
SWEETKAY