Förberedelser inför nyårsafton

God kväll, just nu sitter jag vid köksbordet med 2 tända ljus och fryser som bara den. Pappa var över på kvällen, vi käkade pizza tillsammans och helt plötsligt började jag frysa, tycker till och med att det blåser sjukt kallt inne men Kevin känner inget så det är nog bara inbillning. Jag känner för att krypa ned i ett varmt bad MEN eftersom jag är runt 80 år och klockan är långt efter läggdags så får jag nog spara badet till morgondagen. Tröttheten skulle nog även göra så jag ramlar omkull i badet och bryter lårbenshalsen och det vill vi inte.
 
Idag har jag och Kevin varit ut nästan hela dagen och det slutade med ett besök på plantagen för att köpa hem fina blommor till morgondages nyårsfirande hemma hos oss. Dmo får snällt stå i vatten inatt så ska jag arrangera ihop en fin dukning på köksbordet imorgon, ska bli riktigt trevligt. Jag har inte ens planerat klart maten men det blir nog klart tids nog;). Nej nu måste jag borsta löständer och vaska ansiktet, krypa ner under 3 täcken och starta kupévärmaren i sovrummet. God natt!
blogg - bloggse - dalarna - falun - gammaltacka - inredningsdetaljer - interior - mitthem - nyårsafton - rosor - tulpaner
1
JUNITJEJ

Så fina blommor! Er dukning blir säkert alldeles underbar!

Svar: Tack snälla =) Det blir fina blommor med massa gulddetaljer ;). Får passa på att önska dig ett Gott Nytt År! Kram
Linda