Ett stycke huvud säljes till vrakpris, först till kvarn..

Aaaaaw vad jag är less på att vara SJUK!! Skulle åka och jobba idag MEN det funka bara inte...

Inatt så trodde jag huvudet skulle sprängas pga huvudvärk, gick upp vid 08-tiden iaf imorse och duschade. Åt frukost med Kevin och skulle göra mig iordning.. Snorig som en gris, nyser som en fontän tar jag mig in i badrummet med jordens skallebank. Börjar att borsta tänderna och när jag kommer fram till framtänderna är det kört. Jag kände att något inte stod rätt till, kollar mig i spegeln och blodet rinner över mina framtänder. Det var inte lite blod heller. Inte fan vet jag vad som hände!?

Nej, det går aldrig tänkte jag. Var bara att ringa jobbet och säga att jag inte kommer. Tur det för efter denna dag så hade jag aldrig pallat att vara i delikatessen. Hade nyst sönder varenda skinka i disken så vi hade fått lov att sanera överallt.

Ja och som om inte detta var tillräckligt, nej då drämmer vi till med världens festaste munsår också, munherpes deluxe. En FET jävla blaffa så det ser ut som den nedre läppen har fått sig en rejäl fetingsmäll. Drog upp till apoteket och köpte compeed plåster som jag bytt typ 5 ggr redan fast dom ska räcka typ 8 timmar per plåster!? Finns det compeed plåster lika stora som en sopsäck så kryper jag gärna in...

Det fortsätter.. När jag skulle tvätta fejjen nu på kvällen så märker jag JORDENS FETASTE MEGABÖLD längst käklinjen på min högra sida, what the fuck!? Googlade runt som en jävla iller och jag tror att det är en lymfkörtel som är svullen, jag hoppas det iaf. Ont!? Öh JA!

Ser jag fram emot morgon dagen!?

Väck mig till sommaren..

2
Anonym

Nä din stackare :( krya på dig!

Ja ska ner mer än 10 kilo men 10 kilo iaf innan 28 april då vi ska ha dop! :) Ska ha nått min målvikt till september tänkte jag, ett jäkla kämpande kommer det att bli.

Ja satan vilken lchf-hype det är alltså, härom dagen på ica maxi skulle jag ha fiberhusk men då var det slut på lagret (?!). Så det märks att många kör det :) jag är en sucker för allt gott och sött men det går bra hittills!

ella

hoppas du e bra snart,är nog svullen lymfkörteldu har .har jag med under käkbenet.

+knöl i huvet ovanför örat:D läkarn sa d va muskel som va svullen?ja mycke ska man stå ut me.kram