Stor sorg i mitt hjärta ♥

 

Vila i frid underbara ängel

 

Jag vet inte hur jag ska ta mig igenom detta, jag försöker ignorera mina känslor med annat hela tiden. Jag vill inte känna så här, jag vill vakna upp ur denna hemska mardröm. Du är den sista jag tänker på innan jag somnar och det första jag tänker på när jag vaknar. Jag vaknar även på nätterna och tänker på dig..

 

När jag skriver detta så har en flod av tårar strömmat ner för mina kinder. Tårarna tar aldrig slut...

 

Varför? Kunde jag ha gjort något annorlunda för att detta inte skulle ske? Det får jag aldrig reda på.

 

Det var cirka bara en vecka sedan du frågade mig; - När ska vi hitta på något då?

Mitt svar var; - Jag vet inte. Kunde det inte ha varit, vi bokar in något direkt, istället.

 

Hade det hjälpt?

 

Eller den där semesterresa vi skulle ha åkt på under hösten som inte blev av. OM vi hade åkt, hade du då funnits kvar? Frågorna är många, svaren förblir tomma..


 

Jag kan inte riktigt förstå att detta är sant, jag vill inte att det ska vara sant. Jag vet inte ens hur jag ska kunna ta mig upp till jobbet igen. Åkte förbi där idag och började gråta så fort jag såg byggnaden. Känns helt overkligt..

 

Telefonsamtalet jag fick i fredags morse med detta besked ekar i min hjärna hela tiden, den dystra tonen på andra sidan luren som gav mig det svåra beskedet. Jag trodde för några korta sekunder att jag skulle få sparken först och tänkte, men ska ha ge mig det genom telefonen? Nu önskar jag att det vore så, bara du kom tillbaka Christoffer!!!

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

8
Wysteriia

Nej men usch...beklagar :((

Beatrice, mamma till skrutten Robin

Men GUD!! Jag har ju gått i samma klass som honom!! Vad var det som hände???

e

:(

kram

River Edén

Vad fint skrivet!! Jag var ju hemma hos honom i tisdags, och han ville att jag skulle stanna en timme längre än jag hade planerat och SOM TUR VAR så stannade jag kvar den timmen!! Sen bestämde vi att vi skulle höras för att hjälpas åt att städa hans lägenhet för han tyckte det var så tråkigt att göra det själv...men den dagen hann aldrig komma.. :(Jag kände att jag var tvungen att göra den där videon (som du har postat på din blogg) för att få igång mitt sorgearbete, innan gick jag bara runt helt tom och var helt oförmögen att känna något överhuvudtaget.. Men under arbetet med videon så släppte allt! STOOR KRAAM

B R O W N S U G A R

:( <3

Sänder dig styrkekramar!

Marika

Beklagar <3 jätte fin video...

Sara

En massa kramar till dig Linda! Ingen ska behöva gå igenom sånt här!!Massa, massa kramar!

Blue Velvet - Vegas mamma

Sänder varma kramar till dig gumman och beklagar sorgen! <3