Remember

Idag sov jag faktiskt ända till 09:00 och det var superskönt. Det första jag gjorde var en 20 min pilates träning innan frukost och när träningen var klar så ville jag bara träna mer för det var så kort. Jag försökte få igång min Hip Hop Abs träning men då vile inte ljuda funka sen trättnade jag ur. Ska försöka träna på morgonen innan frukost eftersom jag har svårt att komma iväg till något gym.

Nu är det dags för mig att dra iväg till jobbet, lite tidigt kanske med tanke på att jag börjar 13:00 men jag ringde och frågade Emilia om hon ville ha en matlåda då jag gjort så mycket enchiladas och det ville hon. Eftersom hon har lunch 12:00 på jobbet så måste jag åka dit lite tidigare men då kan jag passa på att luncha lite med henne innan jag ska ner i delikatessen. Herregud vilket svammel det där vart kändes det som.

Lämnar er med en låt som får mig att tänka på våran familjesemester i Alanya, Turkiet för några år sedan. Det finns så mycket härliga minnen ifrån den resan och det här är en typisk låt som spelades ofta när vi var där. I want to go back with U guys.

Ha en trevlig lördagsafton ♥

2
ella

hoppas d går bra på jobbet nu=)

MarieAngel

Sälj mycket nu....blir fest för mig ikväll!