20/4 - Mys med Pappa & Kevin

För cirkus 2 veckor sen var pappa hit och hälsade på, en riktigt härlig vårkväll med lite utelek, grillning och massa mys. Älven låg så stilla och vacker mitt framför våra ögon. Den har varit precis lika stilla igår kväll och idag, det är en magisk känsla att bara sitta och känna lugnet framför detta..
 
Jag sadlade om till shorts direkt när jag kom hem efter jobbet, men det tog inte så lång tid innan jag fick lov att sätta på mig lite varmare kläder. Jag som är otroligt kall av mig rent generellt, då menar jag inte som en bitch há ha utan i kroppen måste verkligen ha mycket värme för att kunna gå runt så här lättklädd och sååå varmt har det inte blivit i luften än. Men en stund så var dert skönt..
 
Kevin var taggad som sjutton att spela boll spel när jag kom hem, hann knappt kliva ur bilen innan han började tjatat på mig att vi skulle tävla om vem som kunde skjuta bollen längst.
 

Sen vart det lite mer utelekar innan jag startade grillen
 
Fläskfilé, grönsaker och halloumi fick ligga på grillen den här kvällen.
 
Massa goda såser, kokt färskpotatis & vi testade en ny potatissallad
 
Myset var optimalt
 
Vi avslutade kvällen med Kevin´s kladdkakemuffins, glass och kaffe. En riktigt härlig kväll, mitt i veckan. Nu är det dags för duschen, plocka ihop en matlåda och jobb. Ha en riktigt fin Lördag. Stor kram.
gagnef - mitthempålandet - vårdag