Ett litet paradis i sovrummet

God morgon på er. Asså Gud vad kyligt det känns idag och då har jag inte ens klivit utanför dörren, eller ja, jag har öppnat dörren  till 2 katter som har avlöst varandra in och ut men känns så mycket kallare inne. Jag tänkte dock bjuda på lite mer värmetänkande bilder. Har börjat göra i ordning mitt sovrum men det är inte alls klart där nere men kan i alla fall visa hur det ser ut hittills.
 
Jag vet inte hur jag kom in på detta spår men eftersom det här är en skärm som vi hade hängandes ute i trädgården så visste jag inte riktigt vad jag skulle göra med den så den fick flytta in i sovrummet. Man kan ju även hänga in en kabel med en härlig lite större glödlampa men just nu sitter den i taket utan lampa. Kan även hända att den får flytta ut på altanen när det blir varmare för det är under tak och då blir den inte lika påverkad av regnet som den blivit förut när den setat ute i en gren. Den formar sig snabbt efter den varit blöt så vill försöka hålla den så torr som möjligt.
 
Hur som helst så passar den i sovrummet nu med alla härliga växter som har fått flytta in där samt sängkläderna som jag köpt från Granit.
 
Bilden längst till höger ovanför sängen, det är faktiskt en teckning Kevin gjort när han gått på dagis eller lekis. Jag har en hel mapp med teckningar som jag sparat och tyckte den verkligen passade att rama in och ställa ovanför sängen. Tycker om saker som är personliga och har flera tavlor i hemmet med teckningar som Kevin har gjort. Tror att det är dags för oss båda börja börja kladda med färg och papper. Kan bli så himla coola teckningar.
 
Mys pys är det i alla fall och som sagt så får vi se om skärmen får flytta ut på altanen när det blir varmare. Jag har inte ens utemöbler än men har väl en idé om hur jag vill ha det för det kommer spenderas måååånga timmar där ute. Bord hoppas jag hitta på någon loppis sen kan det bli korgstolar till bordet. Det blir mer naturmaterial i hemmet och växter.. I like it som sjutton. Så vad tycker ni om sovrummet hittills av det lilla jag visat er här?
imitthem - livetpålandet - mitthem - skönahem - sovrum
2
Hemma Hos Felicia

alltså, så mysigt du har det!!

Svar: Tack snälla 😍😘😘
SWEETKAY

petra

så himla mysigt Linda , älskar färgerna och tavlan kevin gjort så fin ,kram

Svar: Tusen tack Petra 💛 Kram kram
SWEETKAY