En gammal & En ny favorit

Idag tänkte jag tipsa er om en av mina favoriter vad gällande produkter till läpparna. Jag har haft just den är produkten i nude  förut och den ÄLSKADE jag men det har inte blivit att jag beställt om den igen. Fråga mig inte varför, men det kanske är pga att jag gillar att testa nya produkter. Hur som helst, när jag la en beställning på Erborian produkter sist så såg jag att dom hade just  det här läppstiftet till rabatterat pris men valde då att ta det i en färg denna gång. Det är både på gott och ont eftersom man vill ju inte gärna smeta på det på läpparna när man går till sängs men på dagtid så är det så klart nice med lite färg på läpparna..
Eight Hour Lip Protectant Stick Blush SPF15 från Elizabeth Arden är ett lipbalm på 3,7 g. Detta lipbalm vårdar, återfuktar och ser till att dina läppar hålls mjuka och ger även dina läppar en lätt rosa nyans och skyddar mot solens strålar. Det enda jag inte är så superförtjust i är "smaken"..
 
När fick mitt paket så fick jag ävet ett prov på parfymen Guerlain Mon och jag säger bara en sak: WOW! Asså mina damer och herrar, om ni INTE har doftat på den godbiten så styr du kosan till närmaste parfymbutik och sniffar loss. Kan lova ett beroende.. Jag måste verkligen ha den här parfymen. Magi på flaska..
 
Där har vi det, 2 av mina favoriter just nu men jag har så många fler favoriter så om ni gillar inlägget så kommer det fler tips. Ha nu en superfin Onsdag.
elizabetharden - parfym
1
Wysteriia

Så fina bilder!

Svar: Tusen tack finis <3
SWEETKAY