Birthday cookie (s)

Så jag fyllde år ( #41 ) i förrgår och jag bakade på som aldrig förr. Hann med kakor med choklad och hasselnötter som jag pimpade med blomsterströssel, mjuk kanelbullesockerkaka med glasyr, honung- & sesamkaka med citron samt äppelpaj. Fick nått jäkla ryck helt plötsligt och det var inte bestämt att någon skulle komma p fika just den dagen men vid lunchtid så ringde pappa och vips på eftermiddagen så var han, farmor och min faster Britta på plats. Är någon mening med allt :).
 
Och helt otroligt så plockade jag faktiskt  upp kameran och fota ALLT som jag bakade så recept kommer i matbloggen ( Yummifood.se ) inom kort. Asså min inspo för matbloggen har varit som bortblåst på slutet, tror det är mycket pga att man blir matad med så mycket bilder överallt så jag tänker, den har gjort det, och det är gjort, det är gjort osv osv så det blir att jag känner, ingen idé att göra något. Det har tagit bort det roliga i allt MEN jag måste även inse att det jag gör, på mitt sätt kan ingen göra. Precis som det du gör kan ingen göra som du! Och när jag väl fotade, det jag hade bakat så kom det så mycket inspo inom mig och tyckte fotona vart supercoola! Vart kom det ifrån? Det finns där inuti, jag måste bara hitta tillbaka till det... Jag sa förut till Björn att jag borde avfölja alla som håller på med mat på min mat instagram men ändå så blir man så klart inspirerad av andra..
 
Asså dom här kakorna vart så himla goda och jag valde att använda choklad som jag hade  öppnade här hemma. Ena var Lindt fikonchoklad och sen använde jag även en choklad från Lindt med apelsinsmak. Dom rostade hasselnötterna var verkligen pricken över i:et.
 
Här är en av bilderna jag fota med kakorna, ganska bra eller hur? Och jag tycker dom vart så härliga med det torkade blomsterströsslet. Lite romantik över det hela.. och kakorna var verkligen SÅ goda!
 
Får det lov att vara en kaka!?
 
Dags att göra mig i ordning för en jobbdag, ska försöka mig på att våga mitt hår för en gångs skull tänkte jag. Men slutar jämt med att jag sätter upp håret ändå. Asså är det något jag verkligen ogillar med mig själv så är det mitt hår. Sen lär jag kasta ihop en matlåda också, blir nog en sallad tror jag hade en chevré i kylen som behövde ätas upp så det blir nog en sån sallad med valnötter också. Vad ska ni hitta på idag då?
baka - födelsedag - kakor