Älskade morgon

Asså den här dagen kunde inte ha startat bättre.. Eller den startade egentligen redan igår kväll för innan jag åkte till jobbet så var jag ett vrak kan man säga och kände mig bara SÅ irriterad. Sen när jag väl jobbade så kändes allt bara så mycket bättre och är det något jag verkligen saknar så är det girltalk så jag och Cissi som jag jobbar med lättade våra hjärtan för varandra och sen kändes allt SÅ himla mycket bättre. Det jag alltid säger, man ska inte ha massa saker inom sig utan man måste få saker ur systemet för att må bättre inombords. Allt äter upp en inifrån annars.
 
I alla fall så startade morgonen med min älskade sellerijuice, har inte druckit det på kanske 1 vecka och nu hade vi fått in SÅ fin selleri på jobbet så det vart 2 paket direkt. Jag tände massa ljus och satte på fransk loungemusik. Ja jag vet, jag är verkligen inte som alla andra. Det tar jag som en positiv sak ♥.
 
Asså så mycket sellerijuice som jag fick ut av den här sellerin vi har nu nere på jobbet så mycket juice har jag ALDRIG fått ur av ett paket. Så prisvärt deluxe!
 
Sen har jag väll fått ett bytt beroende "tack vare" Bianca Ingrosso. Asså Chiafrö/havssalt majskakor, med ost och smör. MUMS! Nu kör ju hon med Philadelphia ost på men det har jag inte testat än. är inte direkt så förtjust i det. Jag har ätit andra majskakor till frukost etc ett tag nu som barbecue, mums asså så goda. Men så testade jag dom här förra veckan tror jag efter att jag börjat kolla på Wahlgrens värld, asså vad händer med mig? Aldrig varit förtjust i det programmet förut men nu gillar jag det som sjutton och skrattar högt åt dom. Ja iaf, dom här från friggs där lite tunnare. Mums! Så det brukar det blir till frulle..
 
Efter jag gjort sellerijuice brukar jag även göra mig ett glas med äppel/apelsinjuice och denna morgon var inte ett undantag. Hade även i massa is, mums mums mums!
 
Sen att man har juicen i ett "vinglas" så känns det  även lite lyxigare. Brukar ni juica på morgonen?
 
 Asså ni ser väl hur gott det ser ut va?
 
Min nya morgonrock som jag även brukar bara ha till jeans och topp. Älskar den, kommer från H & M.
 
Kaffe och ikaffe soya med kardemummafluff, det var ett tag sen. Ack så gott.
 
Sen har jag haft 3 st otroligt trevliga samtal på morgonen, asså ♥. 2 av samtalen var med mina systrar och en av dom med Cissi. Är så  tacksam för denna morgon, en av dom bättre dagarna på l ä n g e.
 
 
Dom här rosorna fick jag av pappa för en månad sen exakt imorgon och jag har aldrig någonsin varit med om att rosor hållt så länge!! Måste vara magi i dom här rosorna men tyvärr så åker dom i kmposten idag.
 
Frukosten är ett minne blott och solen strålar verkligen ute. Igår var jag ut på en promenad och det var så skönt. Känder mig lite sugen att åka och träna för att sen kunna basta.. Ni vet en sån riktig mysdag men så hörde Cissi av sig om jag ville följa med henne och hennes dotter till Borlänge och kolla lite på kupolen etc sååå jag ska skynda mig nu och göra mig iordning (stinker dock som en gammal lökfabrik under armarna) . Tar dock med mig träningskläder om jag orkar träna ett pass efteråt. Och som min syster Anna sa i telefonen imorse, försök att fullfölja ett blogginlägg idag så ger du dig en stor klapp på axeln sen. Varje dag så tänker jag, idag ska jag blogga så börjar jag pilla på bilder sen blir det inge mer än så och varje kväll går jag till sängs besviken över mig själv. Idag ger jag mig en klapp på axeln. Kram på er ♥
biancaingrosso - friggs - morgonstund - älskademorgon