Att vakna upp till magi

I Torsdags så åkte jag ner till min syster Anna, hennes sambo Johan och deras dotter My. Anna & Johan var bortbjudna på Fredag kväll och jag erbjöd mig att vara barnvakt till My så jag passade på att åka ner en dag innan så vi hann få lite extra kvalitetstid tillsammans. När jag vaknade på Fredag morgon så möttes jag av jordens magiska vy, asså att få vakna upp till detta. Det är verkligen magi! Jag kunde i vanlig ordning inte sluta fota så det blir en liten fotobombning här men asså, WOW!
 
Det har var nog strax innan solen visade sin vackra sida... Ganska tidigt på morgonen men jag är ganska morgonpigg av mig. Brukar vakna runt 06:00 men nu har jag till och med börjat att vakna vid 05:00 och det är INTE okej.
 
Så stilla och så himla vackert..
 
Sen var det dags för solen att göra entré
 
Otroligt vackert, eller hur!?
 
Vilken start på dagen va!? Efter detta så vart det lite mys i sängen med My innan vi bakade en supergod kaka som jag även bakade till min födelsedag. En kanelbullekaka.. Återkommer med det inlägget.  Jag ska faktiskt baka idag igen, kände mig sugen så jag måste stilla mitt sug. Frågade dock Kevin imorse om det var något speciellt han tyckte jag skulle baka, bara för att få en idé från en annan människa än sig själv. Chokladmuffins var önskningen så självklart ska det bli det! Vad ska du göra idag?
magi - soluppgång - strängnäs
1
FSHD Daniel

OTROLIGT fina bilder! :O :D

Svar: Tusen tack 🌸
SWEETKAY