Träning, Juletider och Bakning

Jag är så sjukt trött idag för inatt när jag skulle gå in på toa så stod det 4 st rådjur på gården, det sjuka är att jag nämnde för Björn igår att jag bara väntade på att möta på ett rådjur någon natt när jag ska in på toa för jag har sett så mycket spår på gården. Tog ju sin tid innan jag väl tog tag i och sa åt dom att gå typ ha ha, ville liksom inte störa dom men toaletten kallade sen tog det nog över en timme innan jag kunde somna om..
 
Igår så drog jag iväg och rev av ett benpass av dess like på gymmet, kan lova att det känns idag. Helst i framsida lår men även rumpan och lite ovanför skuldrorna. När jag skulle gå ner för trappen på gymmen var benen som gelehallon och jag fick lov att hålla mig i räcket så jag inte skulle ramla ner för trappen ha ha. Idag vilar jag från gymmet så jag inte drar igång för hårt direkt för att sen tröttna ur eller nått så jag siktar på ett arm/axelpass imorgon igen.Sen med den lite mindre sömnen inatt så känner jag mig så trött idag så gymmet får verkligen vänta till imorgon.
 
Jag kan inte fatta att december Månad redan är här, finns inte en Julstake i fönstret här (än).  Men det har ploppat upp lite saker i brevlådan så Julbakning är på tapeten nu. Har frågat barnen vad dom helst skulle vilja att jag bakar eftersom alla har olika favoriter. Julia har önskat mina Nutella- & Choklad Fudge (recept finns → här) och jag förstår henne totalt för dom är SÅ goda. Lite för goda faktiskt... Kevin har dock önskat sig pepparkakor och fast vi har pepparkakor hemma (dock köpta) så vill han ha det men det beror nog även mycket på att jag alltid bakat pepparkakor runt Jul så brukar jag göra te.x stora hjärtan att hänga fönstret med första bokstaven på allas namn. Sen brukar vi även spritsa på pepparkakorna så det blir lite extra sockerchock för kroppen. Är nog det han är ute efter ha ha..
 
Jag har dock inte haft någon Julkänsla för fem öre (tycker hela det här året flög förbi i 300) men nu är det inte bara jag i det här hushållet. För barnens skull så plockar jag fram lite Julstakar och myser till det med både bakning och Julmusik... För nog tyckte jag själv att det var mysigt när jag var liten. Det är en gång och året och det är en högtid. Min Julkänsla kanske kommer mer och mer smygandes om jag engagerar mig lite. Hur är det med dig? Har du Julpyntat redan? Eller har du inte heller någon Julkänsla...än? Något som vi alltid brukar göra i alla fall är att titta på Julkalendern tillsammans på morgonen innan skolan kallar. Det tycker jag är så mysig start på dagen ♥.
benpass - gym - julbak - julkänsla