Produkter för soliga dagar

(Detta inlägg innehåller reklamlänkar)
 
Jag fick hem ett superhärligt kit ifrån Lookfantastic för några veckor sedan och detta kit innehåller produkter som passar perfekt inför soliga dagar här hemma eller när du är på resa. Jag har inte hunnit testa alla produkter, jag har faktiskt bara hunnit testat 2 (3 om man räknar med en handske man smörjar in BUS med) av produkterna än så länge.
 
Första produkten är en BUS (= Brun utan sol) produkt som jag har hunnit testat och jag hade tagit före och efter bilder men efterbilderna måste ha fått fötter och lämnat min dator för jag kan inte hitta dom någonstans, SORRY! Jag gillar i alla fall den här BUS-produkten, den lägger sig jämt över kroppen när man smörjer in sig och det blir en fin färg på kroppen. Den går även in i huden riktigt fort du behöver inte vänta så länge innan du kan klä på mig.
 
Den heter MineTan Violet Foam (Colour Base) och den är i 200 ml flaska, direktlänk till produkten finns → här och jag fick även med en handske som jag vid fösta anblick tyckte verkade grym men när jag gjorde rent den under rinnande vatten och skulle vrida ur den så sprack handsken så den gick alltså sönder direkt :/. Direktlänk till den finns → här.
 
Nästa produkt är faktiskt en produkt jag redan har, jag vet inte om det just är i detta märke men det är i alla fall en rengöringsduk för ansiktet och jag ÄLSKAR mina. Använder varje dag och är så glad att jag fått fler nu. Dessa går även att tvätta så du kan återavända dom 1000 gånger (inte för jag tänker räkna alla gånger jag använder dom). Dukarna kan du tvätta rent ansiktet från makeup med bara varm vatten, som jag älskar dessa! Hur många gånger har man inte stått vid handfatet och ska tvätta rent fejjan och det rinner vatten längst med hela armarna och golvet ser ut som en sjö efteråt ungefär. Med dom här slipper du det! jag använer dom oftast när jag använt en rengöringsprodukt i ansiktet och tar bort allt med dukarna, så sköljer jag emellan. Nu ska man inte behöva rengöringsprodukter med dessa dukar eftersom dom ska göra jobbet ändå meeeeen så gör i alla fall jag.
 
Direktlänk till dessa dukar finns → här.
 
Sött litet survivalkit från Fake Bake som består av Exfoliator, Tanning Sheet och Moisturiser – perfekt när du är på språng!
 
Tancream All-in-One Self Tan and Bronzer SPF50 100 ml - Varför inte förbättra din glow på semestern samtidigt som du skyddar din hud? Tancream All-in-One Self Tan and Bronzer innehåller SPF 50 så att du kan få en solkysst look samtidigt som du är säker från skadliga strålar. Direktlänk → här.
 
Avene B-Protect Cream - Kombinera solskydd och en vackert jämn hudton med denna 3-i-1-produkt från Avene - en anti-UV, anti-pollution BB Cream med SPF. Direktlänk → här.
 
Philip Kingsley Swimcap Treatment 75ml - Har ditt hår någonsin blivit grönt av havsvatten eller har det blivit torrt som svinto efter ett dopp i havet? Philip Kingsleys Swimcap Treatment skapades ursprungligen för synkroniserade simmare för att skydda deras hår, och nu kan du också dra nytta av den här användbara produkten som skyddar ditt hår mot UV-strålar, klor och saltvatten. Direktlänk → här.
 
Piz Buin Moisturising Sun Lipstick SPF30 4.9g - Läpparna behöver särskilt skydd från solen eftersom huden på läpparna är mycket tunn. Skydda dem på semestern med läppvård från Piz Buin som ger UVA- och UVB-skydd samt är vattenresistent. Direktlänk → här.
 
Invisibobble Waver Slide-Lock Hair Clip är tillverkat av en vattentät, metallfri design och håller enkelt håret på plats. Ytan kommer att förbli torr vilket skyddar ditt hår även om det är vått. 
 
Vill du ha test på mer rese- och solskyddsprodukter så finns en hel mängd med produkter i →  denna länk.  Det finns över 20 sidor att scolla igenom och där finns några av mina favoriter som bl.a annat → DENNA ←superlyxiga och helt underbara cleanser från Eve Lom som jag borde införskaffa mig igen. Min tog slut för ett tag sen och jag kan inte släppa den ur mina tankar riktigt för den är RIKTIGT bra, helt drömmig på huden... Så tips på den mina damer och herrar för den delen! BTW, glöm inte att du kan använda min kod LINDA20 för 20 % rabatt på Lookfantastic´s hemsida.
cleanser - evelom - fakebake - lookfantastic - magnitone - minetan - skönhetsblogg - skönhetsprodukter - tancream