När solen letar sig in ♥

Hej på er! Hoppas det är superfint med er? Jag skulle ha bloggat i flera dagar nu men hela tiden kommer något emellan (vi har förövrigt äntligen börjat måla som sjutton inne i härbrä och det blir så bra) men nu så ska det äntligen bli ett inlägg här och det blir lite bilder från morgonen. Har blivit helt besatt att fota skuggor just nu så det blir mycket sånt. Har alltid älskat att fota något med solen men nu leker jag med att använda solen på ett annat sätt...
 
Den här bilden känns så himla cool och jag la märkte till det när jag redigerade den... Om du tittar på väggen bakom Kevin så ser man som en värmande skugga från hans kropp. Asså älskar det!!
 
Dagen startade bra med att jag slapp tjata på Kevin 300 gånger för att få upp honom ur sängen, jag var bara in 1 gång och sa: - "God Morgon" till han och Julia. mer än så behövdes inte idag, HELT OTROLIGT! Helt plötsligt händer det...
 
Skulle bara kunna springa runt och fota solen en hel dag ha ha... Men chiliplantan som jag fick av Björn tidigare i "vår" lyste upp fint när solen gick upp imorse.
 
Jag startade dagen med ett glas sellerijuice, har varit utan några dagar nu men det är bara att hoppa på banan igen och sen följde jag upp med ett glas juice som jag gjorde av 1 apelsin & ett äpple. Har aldrig fått i mig så mycket vitaminer i form av frukt som jag dänker min kropp med just nu. Min juicecentrifug går nästan varje dag och längtar verkligen till våra äppelträd är färdig för skörd.
 
Min arm ser helt sjuk ut på den här sista bilden men det är faktiskt solstrålarna som gör det, den är absolut inte redigerad med strecken. Nu ska jag borsta gaddarna och hoppa i mina promenadkläder, man får passa på att ta en promenad nu medans soler lyser. Har varit såå sjukd dåligt på att träna på slutet så jag måste försöka komma in på rätt spår igen. Pollen är då starkare än vanligt också trots piller, ögondroppar och nässpray så känner jag av det som sjutton så man blir lite låg av det.
 
Till kvällen har jag mitt vanliga kassapass på ICA så det är full rulle hela dagen. Ska försöka klämma in några tidsinställda inlägg här på bloggen också.. Många inlägg som ligger på hög. Ha nu en riktigt fin dag.
 
dalarna - mittlivpålandet - skuggor - skönahem - vår