YSL Rouge Pur Couture

När Björn kom hem från Tyskland så hade han köpt med ett YSL läppstift åt mig och det är så jäkla snyggt. Jag har liksom i flera år kollat på dom läppstiftet, tycker dom är så jäkla snygga. Själva utseende på produkten och dom känns så lyxiga men har alltid tyckt att dom är lite väl dyr för ett läppstift så har inte köpt något så det är liksom inte vilken produkt som helst för mig utan något som betyder mer pga att jag suktat efter ett så länge.

Just den här färgen heter 1 Le Rouge och ett riktigt snyggt rött stift. Kan lova att det glider på så härligt på läpparna, man känner verkligen att det är lite dyrare och jag rekommenderar alla tjejer att äga i alla fall ett läppstift från YSL. Jag skulle lätt vilja ha några fler färger, nu när jag vet hur sköna och återfuktande dom är på läpparna.  Finns några andra varianter av läpp produkter dom har som jag även suktar efter... Den som väntar på något gott ;).
 
Vem blir inte glad över att plocka upp den här godbiten ut handväskan liksom.. Och detta är en fantastiskt gåva också, kanske du ska överraska din partner med ett eget!? Tusen tack till min hubby . I Love It and I Love You.
YSL - YSLBeauty - YSLRougePurCouture - läppstift - makeupblogg