Skolavslutningen

Kevin åkte direkt efter skolavslutningen för 1 vecka sedan ner till Sala (farmor/farfar) och igår kom han hem igen så nu är ordningen återställd... Eller ja snart är den helt återställd när Julia kommer på Fredag.  Jag är så van att Kevin bara är borta varannan helg under skolterminen så nu när det är sommar är han borta ungefär varannan vecka och det blir lite tomt. Skönt att ha honom hemma igen i alla fall.. Bjuder på några bilder från skolavslutningen nedan.
 
Så fina
 
- Ge varandra en kram nu, sa jag... Asså dom här två När jag ser den här bilden så ger det mig så mycket lycka för jag älskar verkligen att delar med sig denna fina egenskap, att dom bjuder på sig själva och skojar till det. Man kan väl inte bli annat än knäpp när man hänger runt mig hela dagarna ha ha!
 
Kevin med sin lillebror som växer så fort.. Kevin sa igår: - Tänk att Julia börjar nian och jag sexan och jag reflekterade inte över att det faktiskt är så utan jag tänkte va? NEJ! Du börjar väl femman sa jag men i samma stund jag sa det så fattade jag vad dumt det lät. Kan inte fatta att han börjar sexan till hösten och när Julia går ut nian om ett år så är det dags för Kevin att börja högstadiet!! Men gud, vad tiden går fort.. Men i mina ögon är han alltid min lilla pojke ♥.
djurås - skolavslutning