Mina favorit cleanser´s

Idag tänkte jag tipsa er om mina 2 absoluta favoritcleanser´s EVER! Dom här produkterna är helt fantastiska på huden och man vill nästan inte ta av dom från huden. Båda mina är slut så jag är så illa tvungen att beställa ny men inte av båda utan jag måste försöka välja en av dom, jag tror dock jag har bestämt mig för vilken och det berättar jag längst ned i inlägget.
 
Emma Hardie Moringa Cleansing Balm:
Denna lätta men ändå intensivt återfuktande Cleansing Balm är perfekt för alla hudtyper, vilket förmodligen är en av anledningarna till dess stora popularitet. Rengöringen passar för daglig användning och hjälper till att rengöra, återfukta och revitalisera utan att lämna en oljig film på huden tack vare sin unika blandning av ingredienser. Rengöringen är berikad med moringafröextrakt, vild havsfänkål och citrusoljor, som alla hjälper till att föryngra trötta och uttorkade hudtyper.

 • Moringafröextrakt – Tack vare dess antioxidantfördelar, hjälper moringafröolja till att skydda huden mot skadliga miljöangripare. Oljan är också väldigt fuktgivande utan att kännas fet, vilket gör den perfekt för alla hudtyper, inklusive blandhy.
Vild havsfänkål – En av de bästa, men relativt okända hudvårdsingredienserna. Vild havsfänkål hjälper till att hålla huden klar genom att rengöra porer och påskynda cellförnyelsen för en klarare hy.
Vitamin E – Naturligt fuktgivande och essentiellt för frisk hy med lyster.
Essentiella oljor från apelsin, neroli och mandarin – Dessa  oljor hjälper till att göra huden klarare och slätar ut fina linjer och rynkor.

 
What it does:

• Rengör porer och återfuktar huden
Gör huden fyllig och mjuk
Tar bort smink
Minskar porernas synlighet
Fräschar upp färglös, torr, uttorkad och äldre hy
Lämplig för alla hudtyper
Med olja från vindruvskärnor sötmandel, moringafröextrakt, vild havsfänkål och E-vitamin
Massera in en liten mängd på ansikte och hals
Blötlägg trasan i varmt vatten och ta ut den
Kan också användas som en fuktgivande ansiktsmask
Kommer med en mjuk rengöringstrasa
Vinnare av Cosmopolitan Beauty Award 2010 och 2012
Maskintvätt
100 % bomull

Emma Hardie Moringa Cleansing Balm kommer med en exklusiv mikrofiberduk, som har två sidor för förbättrad rengöring. Den ena sidan är en skonsam muslinduk, och den andra är en mjukare mikrofibersida som hjälper till att jämna ut och polera huden.

1. Ta en hasselnötsstorlek av Emma Hardie Moringa Cleansing Balm och massera in i huden.
2. Ta dig tiden att verkligen arbeta in produkten i din hud, då det även hjälper dig att koppla av och varva ner.
3. Skölj rengöringsduken under varmt vatten och ta bort rengöringen med hjälp av båda sidorna för en mild exfolierande och mjukgörande effekt.


Tips:
Använd som en närande, skyddande balm på läppar, nagelband och andra områden av torr hud ioch kroppen.  Det bästa av allt! → Använd som ansiktsbehandling över  natten -  huden blir hydratiserad jämnare och mer ungdomlig.

Den är helt fantastisk på huden och doften påminner om Kerstin Florian produkter.
 
 
Eve Lom Cleanser:
En flerfaldigt prisbelönt rengöring som inte brara rengör, utan väcker upp huden, tonar, exfolierar och tar bort vattenfast makeup. Resultatet är en otroligt ren hud med lyster. Mjuk hud med mer och jämn struktur och en skillnad som omedelbart känns.
 
Denna exfolierande rengöringsmedel innehåller en unik blandning av ingredienser som alla aktiverar individuella renande egenskaper. Rengöringen torkar inte ut huden och bort även den mest envisa och vattenfasta make-upen.
 
Signaturblandning av fyra aromatiska växtoljor
• Kryddnejlika; antiseptiska egenskaper
• Eukalyptusolja; får huden att andas
• Hueolja: vårdar Egyptisk kamomill; lugnar och lindrar.
• Kakaosmör; mjukgör och vårdar huden.
 
 
Användning:
Använd en gång om dagen, på kvällen, vid normal till torr hy. Använd två gånger om dagen, morgon och kväll vid bland- till fethud. Massera en pärlas storlek over hela ansiktet, hals och dekolletage. Fyll en skål med varmt vatten och lägg i tvättduken eller blöt den ordentligt, vrid ur och tryck försiktigt duken mot ansikte, hals och dekolletage några minuter. Värmen mjukar upp huden, öppnar upp porerna och låter de aromatiska oljorna rena huden. För optimal effekt tvätta av på samma sätt 3 gånger. Skölj duken i varmt vatten igen och vik till en fyrkant. Massera i små cirkulerande rörelser över ansikte, hals och dekolletage för att få bort orenheter. Tvättduken ger huden en mild exfoliering och stimulerar microcirkulationen samt gör huden otroligt mjuk. När rengöringen används på kvällen läggs detta steg till: Avsluta med att skölja duken i kallt vatten och tryck försiktigt mot huden.
 
 
Min åsikt:
Med båda dessa produkter som jag tipsar om idag så kommer det med en cloth, alltså en duk som du använder när du tar bort produkterna med. Du värmer duken i lite varmt vatten och tar bort produkten med, sen sköljer du ur duken och fortsätter rengöra ansiktet tills produkten är borta från ditt ansikt. Jag älskar detta sätt att ta bort rengöringsprodukt i ansiktet för jag tycker det kan bli alldeless för sulligt med vatten runtomkring handfatet och det rinner vatten på armarna osv. Så ett stort plus för dessa dukar. Båda är verkligen helt fantastiska och den som jag har använt mest eller som räckt längst av dessa 2 är Eve Lom men jag väljer ändå Emma Hardie framför Eve Lom och mest tror jag att det beror på doften som får mig att bli påmind om ett härligt spa samt så är den mer användbar, inte bara som clenaser utan även som ansiktsbehandling eller punktbehandling vid torr hy. Men som sagt, båda är otroliga och hade jag haft råd hade jag köpt båda. Mina är slut så ja, det är dags att beställa hem en ny och jag tror ni vet vilken jag kommer att beställa.

 
Har du testat någon av dessa? Vilken i så fall och vad tyckte/tycker du om produkterna?
cleanser - emmahardie - evelom - tips