Baume De Rose - Magi för läpparna

(Detta inlägg innehåller reklamlänkar)
Idag vart jag påmind (Tack Tina ❤) om att skriva om min absoluta favoritprodukt till läpparna som jag använder just nu och som jag skrev lite om i detta inlägg. Jag har glömt bort totalt att skriva om den men bättre sent än aldrig.. Jag skickade efter den här produkten tidigare i vintras efter jag själv vart tipsad om den av en makeup artist jag följer på instagram som bor i Paris och jag är så glad att jag gjorde det för den har verkligen blivit min nummer 1 på mina läppar i vinter samt så kan du smörja in dina nagelband med den också precis innan du ska sova på kvällen tex. Jag brukar inte vara så förtjust i produkter där du får lov att stoppa ner dina fingrar i produkten pga bakterier som kan spridas MEN den här älskar jag och smetar in mina läppar med den varje kväll innan jag somnar.. Ja den åker på nästan jämt men innan läggdags är ett måste.
 
Det är lite saftig pris på den men den är lätt värt pengarna och den är otroligt dryg så den räcker länge. Jag köper hellre något jag vet att jag kommer använda för lite mer pris än nått billigare och som bara blir liggandes. Sen är ju även burken otroligt söt..När den är slut sen så kan du göra ren den och använda den till andra saker..
 
 
Info om produkten: Glamourös, intensivt närande behandling för läppar och nagelband. Reparera och ge näring till dina läppar och nagelband med den ljuvligt doftande, djupt återfuktande Baume de Rose. En ultimat, lyxig juvel gjord på vax av ros och pastellolja som ökar cellförnyelsen. De lugnande och reparerande krafterna hos sheasmör lämnar läpparna med en känsla av härlig smidighet, medan ceramider och E-vitamin hjälper till att skydda och stärka det känsliga området mot ålderstecken. Detta ultra-närande balm fungerar också som en stärkande behandling för nagelbanden.

Användning: Applicera direkt på läpparna så ofta som behövs under dagen. Applicera ett tjockt lager innan du går till sängs för en maximalt återfuktande läppmask som får verka under natten. Applicera före läppmakeup som bas för perfekt fylliga läppar. Massera Baum de de Rose på nagelbanden för att mjuka upp och eliminera torr hud.
 
Produkten hittar du → HÄR
 
BaumedeRose - ByTerry - läppvård - skönhetsblogg
1
Petra Olsson

Spännande, bara hört gott om detta märke,kram

Svar: Jag är så sugen på någon mer produkt för läpparna, nått med färg. Kramis
SWEETKAY