När alla pysselbitar äntligen faller på plats

Visst är det väl härligt när man mår riktigt bra... Det är precis vad jag gör just nu, mår RIKTIGT bra och WOW vilken härlig känsla det är! I hela mitt liv så har jag knappt vetat vem jag varit och bara följt med strömmen typ. Det gör jag inte nu. Jag gör det JAG vill, jag tillåter mig att vara mig själv, jag säger NEJ och accepterar bara inte saker för jag är var konflikträdd. Tänk vad man finner mycket roligt när man väl törs utforska sig själv, att låta sig själv växa och älska sig själv för den fantastiska människa man är. Som vi ALLA är..
 
Visst har man väl dagar när man bara vill krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet MEN det hör till. Alla har vi dom dagarna och det är faktiskt HELT OKEJ! Alla dagar kan inte vara bra, hur skulle vi då kunna uppskatta alla bra?
 
Att finna balans med allt är det bästa som finns och det ordet kunde jag inte ens stava till innan. Så illa vad det med balansen i livet... Nog för att min balans vacklar lite emellanåt även idag men då är det bara att hoppa på banan igen. Huvudsaken är att du är medveten om det. Egentid, det är det bästa du kan ge dig.
 
På slutet har det varit så mycket ärlighet, respekt, skratt och kärlek i detta hem och det gör mig så JÄVLA (rent ut sagt) varm i hjärtat. Det är ju så här livet ska vara.. Enkelt och fyllt av kärlek & skratt.  Peppa, lyssna, respektera varandras åsikter, visa hänsyn och bara mysa..
 
Jag hade inte valt bort min resa jag gjort under livet, och fy fan vilken jävla jobbig resa det har varit, inte konstigt att man varit helt slut. Det har gjort mig till den kämpe jag är idag. Jag har ALDRIG någonsin gett upp trots att jag gått igenom en hemsk uppväxt (ja, helt ärligt med handen på hjärtat så var den inte roligt någonstans) med allt vad det innebär och sen i vuxen ålder en halv ansiktsförlamning, utmattnings syndrom, fibromyalgi, kronisk tarmsjukdom (som jag inte ens har kvar idag) etc etc alltså listan kan göras så himla lång och jag har tagit mig igenom ALLT och helt utan medicin bara en jävlar anamma och vilja att klara allt genom att lära mig mer om mig själv. Kunskap om mina sjukdomar, psykolog för att ventilera sina innersta tankar och känslor. Allt handlar om din egna VILJA!
 
Man lär sig av sina misstag, man ångrar mycket saker, det ger oss visdom och man försöker leda sina barn i rätt väg genom livet. Men visst är det även bra för dom att göra sina misstag, det är nyttigt emellanåt och det ger dom sin egna lärdom. Man kan aldrig någonsin ändra det förflutna, man kan bara acceptera det som varit och lämna det bakom sig med massor av kunskap och lärdomar. Det enda man kan påverka är idag och denna dag framåt..
 
Jag går för det mesta (när jag inte har PMS 😅) med ett leénde på läpparna idag, jag är glad, jag sjunger för det mesta, jag bjuder på mig själv mer än någonsin, jag visar känslor, jag är tacksam, jag är omtänksam, jag är artig, jag är respektfull mot mina medmänniskor, jag väljer att se glaset halvfullt och tänker ofta att allt har en mening i livet och jag är SÅ MYCKET MER. Jag är helt enkelt JAG! Och det ska DU också vara kära vän ♥.
balansenilivet - dagensärliga - viljan - vilkenjävlaresa - ärlighet
3
Annan_Johanna

Underbart!!!! Jag saknar den dära känslan när jag vaknade på morgonen och kände mig energisk och jag skrattade mig igenom dagen. Hade sådan energi! Men jag vet att jag aldrog mer kommer och komma tillbaka till den nivån. Utan 75%.. Men det är tillräckligt för att jag ska känna glädjen. För vara nere på noll är nog det värsta som hänt mig. BUT NEVER AGAIN.
Jag har sådana hjärnspöken inom mig. Vågar inte outa mig riktigt. Skulle jag berätta t.ex att jag skulle göra fransarna så skulle jag få massa skit för det. Eller om jag skulle vilja spruta in botox in my face. Jäklars va det skulle bli en moralkonsert för mig. Jag dum som tänker så, vet det. Jag har självförtroende, men självkänslan är inte bra hos mig. Men kan säga att du har inspirerat mig otroligt mycket❤ jag vågar mer. Tack för din inspo! Ha en fantastisk dag. Kram

Svar: JA är inte heller 100 % men jag är så nöjd med vart jag är också vaknar inte alltid med massa energi på morgonen, snarare huvudvärk emellanåt och ryggont MEN det ger sig efter en stund om jag tar hand om mig själv lite <3.
Vem skulle du få skit av? Dig själv? Vad sjutton, gör det du vill för DIN skull inte för någon annans skull. Mina ögonlock börjar hänga som två st hängmattor över ögonen, jag skulle behöva göra något åt det MEN det är liksom inte hela världen och jag väljer själv att inte lägga massa energi på det. Min självkänsla är inte heller på topp, vissa dagar är den verkligen rent åt helvete men som jag lever idag så är det mer bra dagar än dåliga dagar och ett tag var det tvärtom så dom dagar det är piss får jag bara ta...

Asså fan vad fint sagt av dig, verkligen. Asså det gör mig så GLAD att jag kan hjälpa dig men vad jag än nu gör? haha Min hjärta slog precis en frivolt. Ha en fortsatt fin dag nu och njut lite extra av dig själv ( asså menade inget sexuellt ha ha eller ja varför inte he he) Kramis

SWEETKAY

Marie

Underbart att höra , du är perfekt som du är<3

Svar: Tack fina Marie <3
SWEETKAY

Anonym

Fantastiskt vilken resa!! Jag måste bara säga att medicinen SSRI har fyllt på mina bristnivåer. Så inte enbart vilja har funkat för mig. Försökte i tio år innan crashen. Bara för jag skulle vara duktig. Och jag ser mig inte som sämre för att jag behöver den. Hoppas du också inte gör det💕 //Karolina i Gävle

Svar: Nej det ska du absolut inte göra, känna dig sämre alltså. Det som funkar för DIG ska du köra på. Kämpa på och ta en dag i taget. Stor kram
SWEETKAY