Morgonen i bilder

Hösten smyger sig på fint och jag älskar det. Jag fortsätter med fönsterputsningen här hemma och igår fick Björn´s dotter Julia sig en makeover i hennes rum så när hon kom hem från skolan fick hon en överraskning. Eller jag kanske inte gjorde så mycket men det behövs inte så mycket för att det ska kännas nytt och det var precis vad hon kände. Att det såg ut som ett helt annat rum och hon var så nöjd, så nyputsade rutor, gardiner, nya prints i tavlor och flytta om lite samt städa lite gjorde sitt. Sen vart det jobb på kvällen och idag jobbar jag stängning igen men börjar 12:00 så det blir inte piff här hemma idag men imorgon är jag ledig och då fortsätter piffet. Vårat sovrum fick även den en uppfräschning igår och jag är så toknöjd. Ska försöka ta någon bild imorgon..
 
Idag så gjorde jag smoothie till mig och barnen till frukost, sen fick dom stekt ägg och jag själv tog kokt. Och varför inte drick smoothie i fina vinglas, man kan faktiskt dricka andra saker än i vin i glasen. Du bestämmer!
 
Banan, fryst mango & jordgubbar, kanel, vaniljkvarg samt mandeldryck fick det bli dagens smoothie.
 
Dimmig morgon men nu kommer solen och det är dags för mig att hoppa in i duschen, fixa till mig för jobb samt fixa matlåda vad det nu blir. Tror det blir nått med kokt ägg och avokado i alla fall, får raffsa fram nått ur kylskåpet men lutar med andra ord mot en sallad. Stor kram
höst - mitthem - morgonstund - smoothie
1
Anonym

I ett hushåll ska man hjälpa till alla. Det ska inte vara bara en som ska göra allt i ett hushåll.

Svar: Precis min åsikt :)
SWEETKAY