Lookfantastic Beauty Box - Birthday Edition

(Detta inlägg innehåller pressutskick)
 
Hämtade ut denna månads Beauty Box från Lookfantastic och man kan väl lung säga att att denna box passade mmig utmärk nu med tanke på att temat heter Birthday Edition och jag fyller 40 om cirka 1 1/2 vecka! Men nu är ju inte boxen dock framtagen för min fördelsedag (eller?;)) utan för att fira Lookfatastics 4 års dag med deras Beauty Box. Nog fanns det mycket smått och gott i denna box och jag fastnade så klart för den här oljan som är en bad och duscholja...
 
Boxen innehåller 6 stycken produkter och tillsammans med Eve Lom Cleanser så fick man även med en mjuk duk som man tvättar bort produkten med i ansiktet (den är alltså inte med i bild). Jag har fått just denna produkt från Eve Lom förut tillsammans med just denna duk och dom har verkligen blivit mina favoriter. Dels för att jag älskar hur konsistensen är på själva cleasern samt och sen så gillar jag att mjuka upp duken med varmt vatten och ta bort produkten från ansiktet. ÄLSKAR.... Har lite kvar av cleasern jag fick sist så denna kom verkligen i rätt tid.
 
Den här oljan som passar både i badet eller som duscholja kommer ifrån Aromatherapy Associates och doften är med lavendel och pepparmint, mums! Älskar levendel så att använda den här i duschen ska bli en fröjd.Eftersom det här är som Aroma Terapi så ska man smörja in kroppen med oljan innan man går in i duschen, kupa handen och andas in doften några gånger... Låter väldigt avslappnaden och jag kommer nog somna inne i duschen när jag ska testa den.
 
Philip Kingsley´s hårinpackning har jag fått några gånger men jag är inte såld på det, vet inte om jag ska testa den igen nu när jag är mökhårig om det kan göra någon skillnad. Den här inpackningen ska ma använda INNAN man använder schampo & balsam, så den är lite annorlunda än andra inpackningar som man brukar ha mellan schamponering och balsamering. Det inpackningen ska göra är att ge håret mjukhet, förbättra hårets smidighet och stärka det.
 
Från Mane´n Tail så var det en hand och nagelkräm som är snabb absorberande och fettfri, men den passar även på fötterna och kroppen där du har torr hy.
 
Lord & Berry Strobing Pencil, detta är alltså en penna som ger din hy glow med denna rosa highlighter. Ska absolut testas!
 
Man fick även med en förpackning med godis och jag kunde liksom inte bara låta den ligga där oöppnad, kan väl lugnt säga att några slank ner...;)
 
Från Omorovicza har jag fått några produkter förut som te.x cleanser och denna gång var det det Ultramoor Mud Mask. En lyft antiaging mud mask som ska återställa utseendet av strålning och fasthet. Den ska förvandla hudens utseende på bara några minuter med flashliftande anti-mask. Skonsam peeling och djupporrengöring lämnar ansiktskonturerna mer tydligt definierade och hudfärgen ljusare. Låter spännande.
 
Dom 2 stycken produkterna som jag är mest sugen att testa är denna olja och mud masken från Omorvicza, hade jag inte redan provat Eve Lom och visste hur grym den är så hade jag varit sugen på den med som första test men den vet jag redan att den är bäst. Väcker någon av dessa produkter din nyfikenhet?
beautyblog - beautyblogger - evelom - lfbeautybox - pressutskick - skönhetsblogg