Äpplet faller inte långt från trädet

Hej på er, hoppas ni har det fint. Man kan nästan tro att våren håller på att ta om för det är sådant härligt väder ute och igår när jag tittade ut genom fönstret så seglade en vacker citronfjäril förbi och sen hoppade det runt en liten fågel och njöt av solskenet. Det såg ut som att han stod och solade ett tag ha ha. Vi var ut häromdagen och plockade massa äpplen från våra äppelträd, vi har två stycken på gården och Kevin har funnit sitt nya kall tror jag. Vet inte hur många gånger jag sett honom ute vid äppelträden dom sista dagarna, antingen hängades i en gren eller få bort fula äpplen. Vi fyllde en korg med äpplen, gick in och plockade fram juicecentrifugen och gjorde massa juice..
 
Vi valde att smaksätta våran äppeljuice med honung och kanel, nu när den stått och har dragit i sig i några dagar så smakar det seriöst som äppelkaka och vi väljer verkligen att fylla glaset med massa is också för optimal godhet.
 
 

Från jord till bord..
 
Har ni äppelträd? Vad gör ni med alla äpplen? Vi har hunnit med juice och äppelpaj, ska även bli äppelmos och frysa in massa kompott. Måste dock städa ren frysen först så man får plats med det, perfekt att kunna ta fram om man vill göra en paj eller något annat smarrigt framöver.
kvalitetstid - livetpålandet - mitthem - skördetid - tillsammans - äppeljuice
1
Angelica Wåhlin

Men åh, så härligt med egna äpplen! & ett så fint ljus du fått till på bilderna, wow!

Svar: Ja verkligen härligt men har såååå himla mycket bara haha. Ska inte klaga om det dock. Åh tack snälla :) Har börjat redigera alla mina bilder på ungefär samma sätt för att få samma ljus och jag älskar det. Sååå tusen tack verkligen.
SWEETKAY