Träningskort • Stearinljus • Myshelg

God Morgon, ny vecka igen och vi är helt barnlediga denna vecka så det är väldigt tomt här hemma på både gott och ont. Jag och Björn har inte så mycket egentid och det är något som jag värdesätter så himla mycket men självklart är barnen saknade. Det är dock bra att vara ifrån varandra emellanåt också, då uppskattar man vara mer.
 
BTW, vet ni vad jag gjorde förra veckan!? Jag köpte mig äntligen ett gymkort och det vart på Friskis & Svettis i Borlänge. Hade inte en tanke på att börja träna där alls, det fanns inte ens i huvudet förräns jag träffade på min gamla arbetskamrat Brittis och hon sa att hon tränade där. Så nu ska vi börja träna tillsammans vissa dagar.
 
Jag var dit och kolla in stället förra veckan och WOW, vilken jäkla ställe. Aldrig någonsin sett så stor träningsanläggning och det är så sjukt fräscht. Det finns verkligen något för alla och jag kände direkt att där ville jag börja träna. Det bästa av allt är att dom har BASTU!! Är det något jag behöver under denna kalla årstid vi är på väg in i nu så är det värme, min fibro gillar inte alls kyla och jag har känt av svanken så himla mycket på slutet. Känner mig typ iskall ända in i skelettet, som att det ligger en isklump där inne och bara gör ont. Så fort jag får värme mår jag så mycket bättre så bastun kommer utnyttjas till max och imorgon ska jag inviga mitt träningskort med cirkelträning i gymmet tillsammans med Brittis.
 
Ska bli så himla kul och jag är så peppad. Har kollat in fler pass jag vill gå på under veckan men det gäller att vara snabb och boka in sig på passen för dom går åt fort och dom släpps typ 3 dagar innan.. Visst det finns drop-in pass också men många är bokningar på. Ser fram emot att testa mitt första Yoga-pass någon dag också.Tränar du nått?

På tal om något helt annat, jag har hittat några favoritljus, jag som nästan alltid har ljus tända när jag är hemma är totalt kär i dessa ljus som jag sprang över när jag var in på Iittala Outlet i Insjön. När jag tittar på dom så blir jag typ påmind om marmor och betong på nått weid sätt.
 
Ljusen kostar 9:-/st och har en brinntid på runt 10 timmar.

Och vilken underbar Lördag vi hade, min bror och hans sambo Emilie var över på middag och det var så himla mysigt. Jag ska visa lite bilder så fort jag kollat igenom dom. Hur har eran helg varit?
 
friskisochsvettis - iittala - stearinljus - träna - träningskort