Mysiga morgon

Hej på er, hoppas ni haft en fin Fredag so far? Jag startade dagen med att tända upp i bakspisen, frukost och läsning. Gick även ut och fotade lite denna morgon för det var så himla vacker morgon. Men nu ycker jag det är riktigt kallt ute, går liksom runt i mina mystofflor och fryser. Önskar så innerligt att vi hade en bastu, men den får väl sättas upp på önskelistan som så många andra saker.
 
Ägg, avokado, hårt bröd och kaffe. Inte så pjåkig start på en Fredag eller hur? Älskar för övrigt tallriken som jag köpte på loppis för inte alls länge sen, måste hitta fler i andra mönster.
 
Ganska fin morgon, eller hur!?
 
Här funderar jag på att baka pizza ikväll, måste liksom öva lite mer. Vi har ju testat typ 2 gånger innan och det var precis när vi träffades och det gick inte så himla bra. Det var mest ingredienserna på pizzan som flög in i ugnen och själva degen låg kvar på själva bakpinnen som Björn gjort HA HA. Asså fy fan vad fail men kul var det, övning ger färdighet så jag ska bli en hejare på att baka här. Någon sitter på grymma tips? MMjöl verkar ju vara en bra idé i alla fall frö att få av pizzan från själva "spaden"..
 
Helt sjukt att mina jordgubbar lever fortfarande, mums för dom ♥
 
Kan även njuta av otroligt vackra blommor utanför ytterdörren också. Fick något sorts frispel imorse och beställde hem massa tulpanlökar, rosor samt häck som ska sätta nu. Jisses alltså. Den här trädgården bara växer och växer. Och just dom jag beställt ska sättas nu så det passar perfekt...
 
Vi har köpt hem ett till hus till våra små pippisar på gården och jag hann knappt fylla på det förräns det var tomt. Vad sjutton, känns som jag gödar halva Djurås invårare av fåglar..  Men bra sött är huset eller hur!?
 
Här är den vi hade innan och det tar då inte slut lika fort, kan bero på alla små hål istället för dom stora hålen på den nya. Kanske får tänka om lite här..
 
Helt underbar morgon
 
Barnen är precis gödade , ena ska med tåget snart och den andra på konfirmations sleep over så jag lär sätta fart. Hade även 2 paket att hämta ut och ena är något mycket roligt. Sen blir det nog hem och starta brasan, kanske ska läsa på om att göra pizza i bakugn först ha ha. Ha en fortsatt fin fredag, stor kram. Förresten, vad ska ni göra?
dalarna - lantligt - mitthem - skönahem
4
Hemma Hos Felicia

jösses vilken vacker morgon! Så otroligt fina bilder du tar! :)

Svar: Tusen tack ❤️
SWEETKAY

Anonym

Får sitta med värk i armen och äta värktabletter efter en olycka.

Svar: Nej men gud!! Vad har hänt?
SWEETKAY

Anonym

Jag cykla omkull och flög över cykel och landa på armen. Jag var till vårdcentralen samma dag. Sköterskan klämde på armen och ska skriker av smärta. Hon sa att jag skulle gå dit igen om det blir värre.

Svar: om det blir värre? Så hon tyckte inte att du behövde röntga armen?? Krya på dig
SWEETKAY

Anonym

Nej hon sa inget om röngten till mig.

Svar: Tänkte om du fått en spricka eller nått
SWEETKAY