Hektisk weekend & loppisfynd

Jisses vilken helg, känner mig helt slut. Varit mycket bakande och sen på Söndagen hade jag över massor med släktingar på fika mellan 13:00 och cirka 19:00 på kvällen. Kan lova att det bara vart snabbmiddag efter det och sen krypte jag ner i sängen framför några program av The Real Housewives av New York City. Ja så därav otrolig tystnad här inne, sen jobbade jag lite igår kväll. Jaa ni kanske undrar varför jag hade folk här hela helgen? Det är för att imorgon fyller denna donna 4 0  å r ! Jisses, 40 år, vad f*n hände. Livet springer förbi så fort så jag hinner knappt med och kan absolut inte förstå att jag blir 40 imorgon. Jag började prata med Björn häromdagen om att man sanrt är 50, eh? Ja okej, det är 10 år kvar så jag ska väl inte ens tänka tanken, hinner hända mycket på 10 år.
 
Fick otroligt mycket fina blommor, tänk om man kunde ha lite mycket färska snittblommor hemma jämt!
 
Ett av bakverken som vevades ihop i helgen, det kommer massor med recept i min matblogg för den som är intresserad av det!
 
Men fram tills dom recepten kommer ut så kan du gå in och njuta av denna äppelkaka som jag och Kevin bakade för några veckor sedan. Det inlägget hittar du → här.
 
Ännu mer blommor ♥
 
Det här superfina fatet från Indiska fick jag av svärmor och den har jag fyllt med massa tomater från mina odlingar i sommar.
 
Och på tal om något helt annat (världens snurrigaste inlägg) så älskar jag min nya tallrik som jag fyndade på loppis i Lördags. Asså jag vet inte vad det är med mig men just nu så samlar jag på mig olika tallrikar från Gustavsberg som jag hittar på loppisar.. Det blir en tallrik här och där, till slut så har man en hel "serie" och kan duka bordet med olika tallrikar, hur snyggt som helst! Och loppisar verkar vara hur populärt som helst just nu, jag pratade lite om just loppisar på min instasnap förra veckan och sa nått som "jag kanske ska ta och starta en klubb där vi åker runt på massa loppisar tillsammans som "gamla tanter" och fikar. Kan säga att det vart en jäkla fart i min DM med folk som ville vara med i den klubben så det tåls att tänkas på. Vore ju så kul med lite sällskap eftersom för det mesta så åker jag runt ensam, blir liksom min egentid utan familjen. Kul med likasinnade ♥
 
Jag kanske ska börja visa upp mina loppisfynd här inne? Jag är otroligt dåligt på det, som många andra saker MEN jag är även skitbra på MÄNGDER av saker. NU snart är det dags för mig och Kevin att åka över till Falun då han har innebandyträning men först ska vi förbi farmor och farfar och hälsa på, farfar var aldrig med hit på fika i Söndags så han är så gammal och det blir så svårt för honom att ta sig in här med rullator. Sen skjutsar jag in Kevin till innebandyn så åker jag tillbaka till farmor och färgar hennes ögonbryn. Klart man ställer upp och fixar till donnan så hon kan gå runt och fläscha med dom ;). Ha en fortsatt fin dag denna regniga Tisdag. Stor kram
baka - livet - livetpålandet - loppis - odlahemma - snittblommor