Välkommen till Karlsson´s Massage

Igår överraskade jag Björn med en massage. Det var han verkligen värd på Far´s Dag och låt mig säga så här, det är jämt Björn som ger mig massage och jag ger han typ aldrig det för jag tror bara inte jag är bra eller så. Han brukar aldrig fråga mig om massage heller utan det är mest jag som frågar om han kan ge mig det... Hur som helst, vi hade haft en dag med både innebandy i Falun och middag hos farmor igår sen på kvällen så kom jag på att jag hade tänkt överraska Björn med massage så jag sa att jag ska gå upp och fixa nått så får du komma upp om ett tag, jag skickar sms när du kan komma, skrev jag..
 
Barnen satt lugnt och kollade tv och jag drog upp i sovrummet, tända massor med ljus, satte på en lugn och harmonisk yoga/relax musiklista, tänkde även ljus med sån doftade olja man häller i en kopp ovanför, sen sprayade jag min kudde med en lavendelspray. Asså det var verkligen all in lixom.. Dom enda oljorna jag hade är den här bio-oljan samt kokosolja så jag körde på dom och det doftar så himla gott om den där bio-oljan. Min stora flaska är snart slut och som tur är så har jag en liten också. Har redan börjat kolla på att beställa hem andra, hittade faktiskt en för fibro också som jag verligen ska ha i mitt liv!
 
Jag skickade jag sms till Björn att han fick komma upp, är det något som är roltigt så är det verkligen att överraska emellanåt och nog vart han överraskad allt. Där stod jag och småfnittrade som en liten tjej när han öppnade dörren till sovrummet och jag säger Välkommen till Karlsson´s massage hi hi! Sen fick han lägga sig på sängen och få en helkroppsmassage, faktiskt 30 min. Han trodde aldrig att det hade gått så lång tid och nog vart han avslappnad allt för han dregglade flera gågner HAHA.. Jag tycker det är så mys med helheten också med tända ljus, doften och musiken. Man blir verkligen så himla avslappnad.. Nog uppskattade han sin massage och det blir nog fler gånger, jag trodde inte alls jag var så bra på massage men det är jag nog.
 
Sen kom Kevin upp och ville ha massage, han fick dock bara 5 minuter för jag var så himla trött då dom kom upp vid 22-tiden. Men är det något Kevin har tjatat om väldigt länge så är det att få massage så han vart lite besviken att han inte hade fått någon men Björn.. Under tiden jag masserade Kevin så sa han: -ÅÅÅh vad skönt, det här önskar jag mig när jag fyller år. Han fyller om nästa Torsdag  och jag har nog en sak inplanerad som en överraskning åt honom på Fredagen så jag tror en massage efter det passar perfekt. Men det kommer jag inte berätta för er vad det är förräns efteråt ;).
avslappning - massage