Mina favoriter: Bas Makeup för en naturlig look

Igår så visade jag min bas "makeup" på min instasnap och den var otroligt uppskattat och fick massa DM där ni undrade vart man kunde få tag i produkterna jag använder. För er som inte sett storyn så lyckades jag spara några av snapen innan dom försvann och det ligger inne i Highlights under kategorin makeup.. Jag är otroligt mycket ute efter att se så naturlig ut som möjligt just nu, vill absolut inte ha massa smink och absolut inte puder eller setting powder för det torkar ut min hy. Dom flesta av produkterna är från Erborian, har även en BB cream jag kommer tipsa om i detta inlägg men den använde jag inte igår utan en blurring produkt från make up for ever.
 
Erborian CC Correct
Den här produkten börjar jag med
 
Den koreanska hemligheten bakom en synbart perfekt hy: högteknologiska och mångsidiga formulor som hjälper till att förbättra utseendet på din hy.

CC RED CORRECT är en behandling som lyser upp din hy på flera sätt: Den trollar effektivt bort små skavanker och neutraliserar röda strimmor och prickar tack vare kamouflerande gröna pigment. Dess textur förändras på ett häpnadsväckande sätt: den går från vitt till beige när den kommer i kontakt med huden.

CC RED CORRECT anpassar sig till huden och gör den direkt vackrare genom sin perfekt färgkorrigerande effekt. CC RED CORRECT är berikad med Centella Asiatica som bidrar till lyster och fukt samtidigt som den gör din hudton snyggare!

Passar perfekt för ljus och lite rödlätt hy. CC RED CORRECT är både hudvård och smink, 2-i-1!
 
Finns hos Sephora  → HÄR.
 
Tips: Finns även som mindre förpackning (15 ml) om du bara vill testa, den finns → HÄR.
 
Erborian CC Créme
Den här använder jag som 2 produkt
 
CC Crème, den första highlightande vården i hög definition som ger en perfekt hy, kommer från Korea. Den superfina texturen är koncentrerad med CC-pigment, den nya generationens nyansjusterare. Dessa framhävande färgpigment smälter på huden och ger perfektion, strålglans, lyster och omedelbar fräschör. Berikad med Centella Asiatica, ett botaniskt aktivt ämne från den koreanska farmakopén, förebygger och behandlar denna CC-kräm de första ålderstecknen. Den skyddar, återfuktar, ger strålglans och hjälper att minska imperfektioner. Din hy blir strålande och får lyster och blir mer naturligt perfekt.
 
Det finns 2 stycken färger av denna och jag använder den som heter universal. Finns på Sephora (45 ml) → HÄR. Finns även som 15 ml → HÄR.
 
 
Erborian BB Créme 5-in-1 Total Sheer BB-Cream Baby Skin Effect
Efter CC produkterna använder jag antingen denna...eller produkten nedanför
 
BB Crème Nude 5-i-1 är en vårdande, multifunktionell foundation som härstammar från expertisen inom koreansk skönhetsvård. Ger transparent effekt.

Den lätta formulan lägger sig som en slöja på huden och bidrar till att:
- Jämna ut och matta ner huden,
- Synbart minska små defekter,
- Synbart förbättra hudens struktur,
- Återfukta och "fylla ut" din hud,
- Ge en matt, sammetsaktig yta.

Huden blir synbart slätare, vackrare och mjukare, sammetslen att röra vid, precis som en babyhud.

För vilka hudtyper?
För blandhy eller fet hy. BB CREME NUDE 5-i-1 passar de flesta hudtoner, för en perfekt, transparent finish.
 
Finns hos Sephora som 15 ml och 45 ml → HÄR.
 
Make Up For Ever - Ultra HD Perfector
....använder jag inte den ovan använder jag denna efter CC Créme
 
Ultra HD Perfector jämnar ut huden och kamouflerar, samtidigt som den tillför ljus och lyster. Den ljusa, uppbyggningsbara formulan återfuktar huden och skyddar med SPF 25 PA ++. Ultra HD Perfector har en återfuktande, skyddande textur med en ”soft focus”-effekt. De osynliga, varma pigmenten ger en rosig finish och ett naturligt resultat. Finns tillgänglig i fem nyanser, 30 ml.
 
Jag har nummer 05 men den är liite för mörk och skulle behöva en mer natural ton. Denna finner du → HÄR.
 
Hoppas ni hittar några nya favoriter, detta är absolut mina just nu. Glöm inte att ge mig lite kärlek genom att trycka på hjärtat under inlägget om ni gillade inlägget.
 
CC - bbcreme - erborian - makeupforever - naturliglook - sephora - tips